NAKON OVE SLIKE OSTALO IM JE SAMO NEKOLIKO SATI ŽIVOTA: Princeza Dajana je pravo u SMRT otišla sa njim

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na poslednjoj fotografiji princeza Dajana deluje srećno.

NAKON OVE SLIKE OSTALO IM JE SAMO NEKOLIKO SATI ŽIVOTA: Princeza Dajana je pravo u SMRT otišla sa njim

Foto: Credit: ABACA / Abaca Press / Profimedia

Princeza Dajana, voljena širom sveta, bila je udata za sadašnjeg britanskog kralja Čarlsa. Međutim, i pored titule princeze, nije uspela da pronađe sreću u braku. Nesrećna ljubav sa princem Čarlsom završila se razvodom, a on je sreću pronašao sa Kamilom.

Dok je njen brak s princom Čarlsom propadao, Dajana je pronašla utehu u drugim muškarcima. Jedan od njih bio je egipatski filmski producent Dodi Al-Fajed, sa kojim je bila u trenutku tragične saobraćajne nesreće u kojoj su oboje izgubili živote. Iako su mnogi mislili da je Dodi bio ljubav njenog života, postojale su spekulacije da je zapravo najviše volela londonskog doktora Hasnata Kana, a oni su bili u vezi dve godine.

Hasnat Kan, londonski doktor, bio je Dajanina tajna ljubav. Njihova veza trajala je od 1995. do 1997. godine, ali je završena zbog Hasnatove nespremnosti da bude izložen medijskoj pažnji. Ova tajna veza sa doktorom dovela je do raskida s Dodijem, koji je, prema spekulacijama, bio tek pokušaj da se doktora učini ljubomornim. Dodi je ljubio slavne holivudske dame i bio je poznat medijima, piše "Kurir".

Foto: Tanjug/AP

Princeza Dajana je doživela nesreću 1997. godine


Tragični kraj princeze Dajane

Poslednji trenuci princeze Dajane zabeleženi su u hotelu Ric u Parizu, samo nekoliko sati pre njene tragične smrti. Nesreća koja je potresla svet dogodila se 31. avgusta 1997. godine, kada je princeza preminula u pariškoj bolnici. Njena smrt ostavila je prazninu koju mnogi i dan-danas osećaju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading