GODINAMA JE SILOVAO ĆERKU, A KADA JE ZATRUDNELA ON JE POKUŠAO DA IZVRŠI ABORTUS: Bio je POZNAT i UGLEDAN, jedva je uspela OVAKO da pobegne!

Autor: REPUBLIKA/M.OGNJENOVIĆ

Lifestyle

26.03.2024

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Živela je godinama u pravom paklu.

GODINAMA JE SILOVAO ĆERKU, A KADA JE ZATRUDNELA ON JE POKUŠAO DA IZVRŠI ABORTUS: Bio je POZNAT i UGLEDAN, jedva je uspela OVAKO da pobegne!

Foto: facebook/printscreen/Kim Chown, Shutterstock

Iako se detinjstvo smatra kao najlepše doba, neka deca nisu imala tu sreću da iskuse ljubav koja je tada preko potrebna. Roditeljstvo je veoma kompleksna stvar, te moraju biti zaštitnici i uzori svojoj deci. Ipak, ne tako retko, oni su gori od najgorih neprijatelja. Strahote koje mogu da učine, ravne su horor filmu. 

Žena po imenu Kim Čaun je odlučila u svojim kasnijim godinama da progovori o mučenju i zlostavljanju koje je trpela od strane njenog oca, uglednog naučnika Francis Beaumonta. 

Republika

Foto: facebook/printscreen/Kim Chown

Kim je godinama trpela jezivo zlostavljanje

Bio je poštovan i veoma cenjen širom sveta, ali iza fasade uglednog stručnjaka krio se monstrum koji je zlostavljao svoju ćerku. 

Kim je otkrila jezive detalje o silovanjima, prinudnim pobačajima i pretnjama koje je trpela. Njena hrabrost da javno progovori o ovim strahotama zaslužuje divljenje.

Ona je otkrila da je otac terao da pije alkohol, nosi provokativni donji veš, a potom da spava sa njim.  

"Ne govori nikome, niko ti neće verovati" 

Otac joj je stalno ponavljao, da ako ga prijavi, niko joj neće verovati jer je on cenjen i ugledan. Pod stalnim strahom, Kim je svaki put odustajala od prijave. 

 

 

Nakon godina zlostavljanja, Kim je trudnoću doživela sa samo 15 godina i morala je da izvrši abortus, pri čemu je njen otac pokušao i sam da izvrši abortus. Kim je prošla kroz tešku traumu od koje se nikada nije oporavila. 

Agonija je trajala do 2018. godine 


Nakon godina patnje, Kim je konačno pronašla hrabrosti da prijavi svog oca, što je dovelo do njegovog hapšenja i osude na 20 godina zatvora zbog silovanja. Ova priča o hrabrosti i upornosti u borbi za pravdu baca svetlo na važnost podrške žrtvama zlostavljanja.

Kim je danas srećno udata žena i ostvarena majka. Nada se da će ambasador žrtava zlostavljanja jer smatra da bi im itekako pomogla jer je i sama bila žrtva. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading