HITNO OGLAŠAVANJE MINISTARSTVA UNUTRAŠNJIH POSLOVA! Evo šta je pronađeno u sumnjivoj torbi u hotelu "Moskva"!

Autor:

Hronika

26.03.2024

12:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prijava je stigla u 09:35, a policija i konradiverzione jedinice odmah su izašle na teren.

HITNO OGLAŠAVANJE MINISTARSTVA UNUTRAŠNJIH POSLOVA! Evo šta je pronađeno u sumnjivoj torbi u hotelu "Moskva"!

Foto: ST/Tamara Pavišić

Policija je jutros dobila o sumnjivoj torbi u hotelu "Moskva", a nakon kontradiverzionog pregleda utvrđeno da u njoj nema nikakvih opasnih supstanci, rečeno je Tanjugu u MUP-u.

Prijava je stigla u 09:35, a policija i konradiverzione jedinice odmah su izašle na teren. 

Podsetimo, prema nezvaničnim informacijama koje je dobio "Blic", pripadnici MUP-a su primili dojavu o sumnjivoj torbi u hotelu "Moskva" i odmah su se uputili na lice mesta.

Kako je Republika saznala, sumnjivi ranac u kojem je bila metalna kutija je ostavio državljanin Rumunije koji je proveo dve noći sa još jednim čovekom, u istoimenom hotelu. 

- Torbu je zaboravio gost, metalna je kutija bila u rancu. Ono što sam odmah pomislio jeste da je unutra bomba, jer je metalna kutija i sve je to sumnjivo. Odmah sam je izneo iz hotela i izolovao napolju na klupu gde ima najmanje ljudi, jer ovuda prolaze i deca, pa sam morao da razmišljam i o tome. Znam da je rumunski državljanin i da je mlađi od 40 godina. Bili su policija i žandarmerija ovde sa puškama, metalnu kutiju su odneli na veštačenje da utvrde šta je u njoj.- rekao je za Republiku Nenad Spasojević, radnik obezbeđenja hotela "Moskva".

Radnik iz obezbeđenja je nedavno pokazao izuzetnu hrabrost i spremnost na akciju kada je reagovao na incident na ulici. Njegova brza reakcija je doprinela sigurnosti građana i sprečila potencijalnu opasnost.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading