OBLIK USANA JE VAŠE OGLEDALO: Nepogrešivo pokazuje da li imate OVU osobinu!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada posmatrate nečije usne, možda ćete dobiti uvid u neke skrivene osobine ličnosti.

OBLIK USANA JE VAŠE OGLEDALO: Nepogrešivo pokazuje da li imate OVU osobinu!

Foto: shutterstock

Kada se osvrnemo na ljudsko lice, usne su jedan od ključnih delova koje odaju naša osećanja i karakteristike ličnosti. Prema Džej Heneru, stručnjaku za čitanje lica, oblik i karakteristike usana mogu otkriti mnogo toga o nečijoj ličnosti.

Prirodno pune usne

Osobe sa prirodno punim usnama obično su empatične i brižne, te imaju snažne roditeljske instinkte. Njihova sklonost ka zaštiti drugih i negovanju bliskih odnosa čini ih dragocenim članovima svog društvenog kruga.


Tanke gornje i donje usne

Žene sa tankim usnama često pokazuju tendenciju ka samostalnosti i introvertnom načinu života. Njihova nezavisnost ih često vodi ka rešavanju problema samostalno, te vole da vreme provode u miru i tišini, posvećujući se svojim hobijima.

Foto: pixabay.com

Šta usne govore o vašoj ličnosti


Ravna Kupidonova linija

Osobe sa ravnim Kupidonovim lukom obično su saosećajne i ljubazne, ali istovremeno veoma osetljive. Njihova sklonost ka pomaganju drugima čini ih dragocenim članovima društva, piše "Krstarica".


Definisan Kupidonov luk

Žene sa istaknutom Kupidonovom linijom često su veoma kreativne, sa izraženom verbalnom veštinom. Ipak, sklone su impulsivnosti i nervozi.

Usne bez Kupidonovog luka

Osobe sa nedorečenom Kupidonovom linijom često su odgovorne i pouzdane, ali ponekad previše daju i ne umeju da postave emocionalne granice. Ipak, efikasno rešavaju probleme i upravljaju vremenom.

Obične usne – ni previše debele ni tanke

Osobe sa srednje punim usnama obično imaju uravnotežen život, izoštrenu logiku i sposobnost da saslušaju druge. Njihova suzdržanost se meša sa otvorenošću za šalu, čineći ih prijatnim sagovornicima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading