HTEO DA RASPALI ROŠTILJ, PA ZAPALIO BEBU! Maloj devojčici spržio pola lica!

Autor:

Hronika

04.03.2024

18:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Incident se dogodio tokom proslave rođendana

HTEO DA RASPALI ROŠTILJ, PA ZAPALIO BEBU! Maloj devojčici spržio pola lica!

Foto: shutterstock

Danas je splitska policija podnela krivičnu prijavu protiv muškarca (37) koji je u nedelju u Solinu bacio zapaljivu tečnost i teško ranio 15-mesečnu devojčicu.

Portparol policije, Željka Radošević, izjavila je da je završena istraga nad 37-godišnjakom i da će biti podneta krivična prijava nadležnom Opštinskom državnom tužilaštvu u Splitu.

- Sudsko-medicinskom istragom utvrđeno je postojanje osnovane sumnje da je 37-godišnjak počinio elemente krivičnog dela dovođenje u opasnost života i imovine opšteopasnom radnjom ili sredstvom, koje, s obzirom na to da je detetu nanelo teške telesne povrede, vodi se kao teško krivično delo protiv opšte sigurnosti - izjavila je Radošević.

Incident se dogodio u solinskom naselju Blace tokom proslave rođendana, kada je nesrećna devojčica zadobila teške opekotine lica i desne ruke. Muškarac je pokušao da zapali vatru sa zapaljivom tečnošću u flaši, ali je došlo do nekontrolisanog zapaljenja, nakon čega je u panici bacio flašu, a devojčica je bila zahvaćena vatrom.

Hitno je prevezena u bolnicu i smeštena na Odeljenje intenzivne nege. Lekari izveštavaju da je njen život van životne opasnosti i veruju u pozitivan ishod lečenja.

Policija nastavlja sa istragom ovog tragičnog događaja kako bi se utvrdile sve okolnosti i preduzele odgovarajuće pravne mere. Očekuje se da će nadležno tužilaštvo preduzeti dalje korake u procesuiranju ovog slučaja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading