TAŠNICA JELISAVETE ORAŠANIN KOŠTA 10.000 EVRA: Od kolekcije TORBI staje PAMET, kada vidite najskuplju... (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica nosi samo najpopularnije i najskuplje brendove.

TAŠNICA JELISAVETE ORAŠANIN KOŠTA 10.000 EVRA: Od kolekcije TORBI staje PAMET, kada vidite najskuplju... (FOTO)

Foto: Instagram/jagodenamagli

Vest o razvodu Jelisavete Orašanin i Miloša Teodosića izazvala je veliku pažnju javnosti, a jedan od navodnih razloga za ovaj kraj braka je glumičin raskošan stil života i nekontrolisano trošenje novca. Ovaj slučaj je ponovo stavio fokus na javne ličnosti i njihove živote van scene.

Jelisavetin izuzetan životni stil može se videti i kroz njene objave na društvenim mrežama, posebno na Instagramu. Njene slike sa egzotičnih destinacija i luksuznih putovanja oduvek su privlačile pažnju, a često su pratile i brendirani modni komadi koji svedoče o njenom sofisticiranom ukusu za luksuzom.

Jedan od najupečatljivijih segmenata njenog raskošnog stila je bogata kolekcija tašni koja vredi kao pravo malo bogatstvo. Svaka tašna ima priču "za sebe", a mnoge dame bi volele da budu na njenom mestu. Među omiljenim brendovima koje Jelisaveta voli da nosi su i svetski poznati proizvođači luksuznih tašni kao što su Dior, Šanel, Prada i mnogi drugi. 

Ova kolekcija tašni vredi bar kao omanji stan, što svedoči o Jelisavetinom izuzetnom stilu i ljubavi prema visokoj modi. Njeni modni odabiri nikada ne prolaze neprimećeno.

Jelisavetin Instagram profil postao je mesto gde pratioci mogu da uživaju u njenim putovanjima, modnim kombinacijama i luksuznim detaljima koji čine njen svakodnevni život, piše "Wanted".

Dior - 2.580 evra

Chanel white clasic handbag - 4.570 dolara

 

Chanel black clasic handbag - 10.000 evra

Prada - 2.470 evra

Chanel Vanity Case bag - 4.800 evra

BOTTEGA VENETA - Mini Jodie Tote Bag - 2.200 evra

Jacquemus handbag - 780 evra

Dior - 2.800 evra

Prada - 1.200 evra

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading