OVAJ NAPITAK ĆE VAM POMOĆI DA POBEDITE PROLEĆNI UMOR: Imaćete ENERGIJE tokom celog dana zbog savršene kombinacije namirnica!

Autor: M.O.

Lifestyle

18.03.2024

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

ovo morate da probate!

OVAJ NAPITAK ĆE VAM POMOĆI DA POBEDITE PROLEĆNI UMOR: Imaćete ENERGIJE tokom celog dana zbog savršene kombinacije namirnica!

Foto: Shuterstock

Iako smo svi jedva dočekali lepo i sunčano vreme, sa njim dolazi već dobro poznati umor. Sa njim se većina ljudi bori, ali za sve postoji rešenje.

Kako bismo se snabdeli dodatnom količinom energije podelićemo sa vama recept za najfiniji napitak od tri sastojka koji, s minimumom kalorija i maksimalnim učinkom, energiju podiže na kvadrat.

Potrebna su vam samo tri sastojka 

Republika

Foto: Shuterstock

Napitak koji će vam podići energiju

Sastojci: 

  • jabuka, 
  • šargarepa,
  • cvekla.

Priprema: 

Sve sastojke izmiksajte u sokovniku, zajedno s korom, i popijte sveže. Kakav odnos sastojaka ćete izabrati od vas zavisi i on može sadržati više jabuka, šargarepe ili može prevladati cvekla. Napitak je jako sladak, pa po ukusu možete dodati i limunovog soka, ali nikako šećer.

Ova kombinacija je veoma bogata antioksidansima, a sve zajedno su odlična skupina vitamina popu A, B1, B2, B6, C, E, K, magnezijuma...

Ovaj moćni trojac će vam dati ono što je svima itekako potrebno, a to je dobra energija tokom celog dana. 

Osim što je veoma ukusan i osvežava, sok od šargarepe, jabuke i cvekle je i veoma zdrav. 

Preporuka je da se pije dva puta dnevno, Ujutru, na prazan stomak, jedno 45 minuta pre doručka. I jednom posle podne, na primer  između 17 i 19 časova. 

Ako vam se ova kombinacija sastojaka ne dopada, možete ubaciti još neku voćnu poput ananasa ili naradže kako biste dobili ukus koji vam prija. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading