OVO ĆE BITI PREDMET BROJ JEDAN U BUDUĆNOSTI? Jedno je sigurno - SRPKINJE će ovaj TREND teško prihvatiti!

Autor: M.O.

Lifestyle

05.03.2024

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovaj čudan dizajn će biti uskoro svuda rasprostanjen.

OVO ĆE BITI PREDMET BROJ JEDAN U BUDUĆNOSTI? Jedno je sigurno - SRPKINJE će ovaj TREND teško prihvatiti!

Foto: instagram/printscreen/coperni

tašna

Brend Coperni je nedavno predstavio svoju najnoviju inovaciju u svetu mode - tašnu nazvanu "Air Swipe".

Svi se pitaju šta je tako posebno na njoj?

Ova tašna je napravljena od 99 odsto vazduha i 1 odsto stakla, koristeći revolucionarni aerogel od nanomaterijala silicijum-dioksida, koji je razvijen uz pomoć Američke svemirske agencije (NASA). Profesor Joanis Mihaloudis stoji iza ovog izuma, a ističe se da je ova tašnica najveći predmet ikada napravljen od ovog materijala.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli coperni (@coperni)

Aerogel od nanomaterijala silicijum-dioksida je opisan kao veoma delikatan i nesalomiv materijal, koji je prethodno korišćen od strane NASA-e za sakupljanje zvezdane prašine zbog svoje sposobnosti da izdrži ekstremnu toplotu i pritisak 4.000 puta veći od svoje težine. Ova činjenica dodatno naglašava revolucionarnost ovog materijala i njegovu primenu u svetu mode.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli coperni (@coperni)

Brend se etablirao kao lider futurističke mode, poznat po avangardnim proizvodima koji pomeraju granice. Pored "Air Swipe" tašne, brend je privukao pažnju javnosti i pojavom haljine koja je nastala uz pomoć spreja, a koju je nosila supermodel Bela Hadid. Takođe, prošle sezone, brend je predstavio revolucionarnu verziju svoje popularne "Swipe" torbe, koja služi i kao CD plejer.

Nakon spektakularne revije jesen/zima 2023, na kojoj su se pojavili roboti, Brend Coperni je dodatno potvrdio svoj status inovativnog brenda koji ne samo da prati trendove, već ih i postavlja. Ova nekonvencionalna revija je privukla pažnju javnosti i dodatno učvrstila poziciju brenda Coperni kao sinonima za futurističku modu i eksperimentisanje sa novim tehnologijama.

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading