MAŠA MEMEDOVIĆ JE OTKRILA TREND ČIZME ZA JESEN 2023! Pokupite njene cake kako biste prošle JEFTINO a izgledale kao MILION dolara!

Autor: M.O.

Lifestyle

11.09.2023

15:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlada influenserka, Maša, ne prestaje da nas fascinira njenim modim ukusom!

MAŠA MEMEDOVIĆ JE OTKRILA TREND ČIZME ZA JESEN 2023! Pokupite njene cake kako biste prošle JEFTINO a izgledale kao MILION dolara!

Foto: INSTAGRAM/PRINTSCREEN/masamemedovic

Maša Memedović je nedavno otkrila izuzetno trendi kaubojske čizme po povoljnoj ceni koje će dominirati modnom scenom tokom jesen/zima 2023. godine!

Ova mlada influenserka, koja je inače ćerka poznatog novinara i ekologa Jovana Memedovića, već je osvojila srca mnogih na društvenim mrežama. Njen modni stil odiše originalnošću, a njena sklonost ka kupovini u second-hand prodavnicama govori o njenoj štedljivosti i svestranosti.

Republika

Foto: INSTAGRAM/PRINTSCREEN/masamemedovic

Maša Memedović

 

Maša je majstor u reciklaži i pretvaranju starih stvari u nove, pa je čak uspela da uz pomoć svoje bake transformiše staro ćebence u udobnu jaknu. Kada se odluči za kupovinu novih komada garderobe, preferira domaće dizajnere umesto skupocenih marki.

Možemo je nazvati kraljicom second-hand mode, ali i zaštite životne sredine. Pored toga što promoviše ne bacanje i čuvanje tekstila, čime doprinosi smanjenju zagađenja, Maša takođe podstiče svest o reciklaži drugih materijala kao što su plastika, staklo i karton.

 

 

Nedavno je, po povoljnim cenama, nabavila čizme kaubojke koje će bez sumnje biti glavni modni hit tokom jeseni i zime. Osim ovih čizama, Maša se može pohvaliti brojnim drugim fantastičnim second-hand kupovinama, kao što su majica za samo 200 dinara, koja inače košta 70 evra, ili kožne čizme u kojima je pronašla novine iz 1989. godine i platila ih samo 300 dinara.

Pored svega toga, Maša je nedavno nabavila i crvene kožne kaubojske čizme koje su pronađene po povoljnoj ceni od 100 evra, a koje su se svidele mnogim damama. Ova mlada influenserka zaista pleni svojom ekscentričnošću i istinskom originalnošću!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading