SIPALA JE NA ZAGORELI TIGANJ OVO I OSTALA ZATEČENA: Nije znala da ovaj KUĆNI SASTOJAK tako dobro radi posao, SVI ga već imate (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tiganj će biti potpuno čist bez ikakvih tragova korišćenja.

SIPALA JE NA ZAGORELI TIGANJ OVO I OSTALA ZATEČENA: Nije znala da ovaj KUĆNI SASTOJAK tako dobro radi posao, SVI ga već imate (VIDEO)

Foto: TikTok/glowwithella

Čišćenje prvljavih tiganja mnogima je velika muka i to opravdano. Ipak, domaćice treba da znaju da to nije tako velika obaveza kao što izgleda, ako znate prave trikove. Ovoga puta, jedna tiktokerka deli kako da očistite pljave i masne tiganje sa kućnim sastojcima. Ovo će pomoći čak i da su tiganji izuzetno prljavi, a nakon pranja biće kao da ste ih tek kupile.

U videu koji je postao viralan, tiktokerka je pokazala kako najbrže očistiti tiganje uz pomoć limuna. U masan tiganj sipajte vrelu vodu, potom iscedite pola limuna, a onda tu polovinu ubacite u tiganj. Preko pospite sodom bikarbonom i stavite na ringlu da se kuva. Uzmite varjaču i sve vreme mešajte dok se ne odlepi zalepljeno povrće ili neki drugi sastojci. Na kraju, limun bacite u kantu za đubre, a smesu samo prospite u sudoperu. Tiganj će biti potpuno čist bez ikakvih tragova korišćenja.

Foto: TikTok/glowwithella

TikTokerka pokazuje kako da očistite prljav tiganj

Mnogi smatraju da je ovo previše "mučenja" za jedno čišćenje, dok su drugi prezadovoljni i nikada do sada nisu probali ovakav trik za čišćenje. Svoje oduševljenje su podelili javno.

- Kako je ovo odlično.

- Probaću već danas.

- Ne mogu da verujem da ovo nisam znala do sada.

- Hvala što mi olakšavaš.

- I moja drugarica ovako čisti tiganje, videla sam to od nje - bili su samo neki od komentara u videu koji je objavljen na TikToku.

@glowwithella

HOW TO CLEAN PAN POST COOK! 🧼🍋 ♬ original sound - glowwithella

Da li ste znale za ovaj trik?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading