MAMA JUTJUBERKA SAVETOVALA KAKO DA VASPITAVATE DECU, PA DOBILA 60 GODINA ZATVORA ZBOG ZLOSTAVLJANJA: Sada plače, a kada čujete šta im je radila NAJEZIĆETE SE DO KOSKE

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rubi Franke je osuđena na maksimalnih 60 godina zatvora jer je zlostavljala svoju decu, a onda je izašlo na videlo šta im je sve radila.

MAMA JUTJUBERKA SAVETOVALA KAKO DA VASPITAVATE DECU, PA DOBILA 60 GODINA ZATVORA ZBOG ZLOSTAVLJANJA: Sada plače, a kada čujete šta im je radila NAJEZIĆETE SE DO KOSKE

Foto: youtube.com/CNBC

Influenserka Rubi Franke osuđena je u utorak na maksimalnih 60 godina zatvora, mesecima kasnije nakon što se izjasnila krivim po četiri tačke optužnice za zlostavljanje dece drugog stepena. Sudija iz Jute, Džon Dželton, osudio je na četiri uzastopne zatvorske kazne - od kojih bi svaka mogla da zahteva do 15 godina zatvora.

Lokalne novine KUTV izveštavaju da je ona bila izuzetno emotivna kada je dobila vreme da govori tokom izricanja presude. 

- Oni nude sigurnost mojoj porodici, odgovornost prema javnosti. Ponižena sam i voljana da služim zatvorsku kaznu - rekla je.

Franke je najpoznatija po svom popularnom porodičnom kanalu "8 Putnika", gde je pokazala svoj način vaspitavanja šestoro dece za preko 2 miliona pretplatnika na Jutjubu. Sajt je često izazivao kontroverze zbog njenih oštrih disciplinskih taktika, kao što je uskraćivanje ručka, uklanjanje vrata spavaće sobe i pretnje da će baciti omiljene igračke dece. Ali prošlog avgusta, influenserka i savetnica Džodi Hildebrand dospeli su na naslovne strane nakon što je njen 12-godišnji sin pobegao iz kuće i potrčao da pomogne komšijama, koji su prijavili policiji da ima ostatke lepljive trake oko zgloba i da je ranjen i zadavljen. Dok njena desetogodišnja ćerka takođe je pronađena bez svesti u kući, a dve žene su uhapšene i zadržane bez kaucije, piše "Rolling Stone".

Foto: youtube.com/CNBC

Influenserka osuđena na 60 godina zatvora

Posle tri meseca u policijskom pritvoru, Franke je u decembru potpisala sporazum o priznanju krivice, rekla je da je svesno izazvala i dozvolila drugoj odrasloj osobi da nanese ozbiljnu štetu nad dvoje njene dece. Prema sporazumu o priznanju krivice, njen sin je bio šutiran, primoran da naporno radi, često vezan za zglobove i gležnjeve, glava mu je bila pod vodom, a snabdevanje kiseonikom mu je prekinuto. To je oštetilo njegovu kožu i mišiće, koji su prvo tretirani homeopatskim lekovima a zatim prekriveni trakom pre nego što je ponovo vezan lisicama. Njena ćerka je takođe bila podvrgnuta prinudnom fizičkom radu i kaznama, uključujući trčanje bosa napolju i rad na izuzetno vrućim danima.

U decembru, portparol influenserke rekao je da je influenserka "zalutala" i da je podložna "iskrivljenom osećaju morala, oblikovanom uticajem gospođe Hildebrandt". Na sudu u utorak, Čed i Dženifer Grifits, Frankini roditelji, podneli su izjavu o uticaju na žrtvu tražeći od sudije da "pokaže milost" i tvrdeći da je Franke "ispran mozak" Hildebrantovim učenjima. 

- U protekle četiri godine odlučila sam da sledim savete i smernice koje su me dovele do mračne zablude. Moja iskrivljena verzija stvarnosti je u velikoj meri ostala neproverena, jer ne bih poslušala nikoga ko bi osporio ono što sam radila - rekla je na sudu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading