KOSA JOJ JE OPADALA U PRAMENOVIMA, A ONDA JE SKUVALA JEDAN ZAČIN I STAVILA GA NA GLAVU: Uradite OVO pre nego što oćelavite!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Važan savet za sve žene.

KOSA JOJ JE OPADALA U PRAMENOVIMA, A ONDA JE SKUVALA JEDAN ZAČIN I STAVILA GA NA GLAVU: Uradite OVO pre nego što oćelavite!

Foto: tiktok/deecastle

Isprobali ste svaki trik za negu i niste uspeli? Jedna žena je možda pronašla odgovor.

De Castle je podelila proizvode koje je koristila za negu kose u video snimku objavljenom na njenom TikTok kanalu. Ona inače često deli savete i trikove za negu koji vam možda mogu pomoći. Njeni video snimci su izuzetno popularni među korisnicima društvenih mreža, a na platformi za deljenje videa prikupila je više od 1,3 miliona pratilaca. Di je na snimku objasnila da joj je kosa opadala u pramenovima i dodala da je bila lomljiva i oštećena.

Ona je rekla da se ovaj gubitak kose desio nakon porođaja.

Gubitak kose može doći nakon trudnoće zbog pada nivoa estrogena.

Za mnoge majke, gubitak kose dostiže vrhunac sa četiri meseca, ali debljina kose bi se vremenom trebala vratiti u normalu. Da biste poboljšali gustinu vaše kose, De preporučuje korišćenje ulje ruzmarina.

Foto: tiktok/deecastle

Devojci je kosa opadala u pramenovima

Dokazano je da ulje ruzmarina stimuliše rast kose i poboljšava gustinu kose. De je takođe preporučila da napravite vodu od domaćeg ruzmarina, što možete da uradite tako što prokuvate 3 - 4 grančice ruzmarina u šerpi.

Dodajte šaku listova nane i malo parče đumbira i ostavite da se mešavina kuva 20 minuta. Nakon što se smeša ohladi, onda možete procediti i staviti vodu u bocu sa raspršivačem.

Poprskajte ga na kožu glave, a zatim umasirajte u koren.

U nedavnim video snimcima, njena kosa je duga, gusta i sjajna, a neki korisnici TikToka su je opisali kao svoju "kosu iz snova".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading