NAJBOLJE DRUGARICE ZAGRLJENE PREMINULE U ISTOM KREVETU: Zbog TRAGEDIJE koja se dogodila plače ceo SVET, nastradale zajedno

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Četiri studenta su ubijena.

NAJBOLJE DRUGARICE ZAGRLJENE PREMINULE U ISTOM KREVETU: Zbog TRAGEDIJE koja se dogodila plače ceo SVET, nastradale zajedno

Foto: Credit: ZUMA Press Wire / Zuma Press / Profimedia

Porodica Kejli Gonkalves, jedne od četiri studentkinje Univerziteta u Ajdahu ubijene u jezivom napadu u novembru, obećala je da će pronaći ubicu ćerke. Kejli (21) je ubijena  samo nekoliko nedelja pre nego što je trebalo da diplomira na Univerzitetu Ajdaho i da se preseli u Teksas radi novog posla.

U ranim jutarnjim satima 13. novembra 2022, Kejli i njena najbolja prijateljica i cimerka, Medison Mogen; treća cimerka, Ksana Kernodle; i njen dečko, Itan Čepin, izbodeni su na smrt u kući devojaka van kampusa. Još dvoje cimera preživelo je šokantan zločin koji je izazvao nacionalne intrige. Nakon šestonedeljne potrage za osumnjičenim, 30. decembra uhapšen je 28-godišnji Brajan Koberger. Kohberger, koji je bio student obližnjeg Vašingtonskog državnog univerziteta u vreme ubistava izjasnio se da nije kriv.

- Dugo sam razmišljala o tome da li su se putevi Kejli i Kobergera mogli ukrstiti - rekla je Kejlina mama Kristi Gonkalves.

- Razgovarali smo kao porodica, znate, uradili smo mnogo istraživanja o tome šta je tamo bilo... Ništa od toga nema smisla.

Foto: Credit: ZUMA Press Wire / Zuma Press / Profimedia

Drugarice koje su zajedno preminule

Što se tiče glasina da je Kohberger bio na zabavi u kući devojaka, porodica sumnja da se to ikada dogodilo, piše "abc news".

- Nemate samo nekog slučajnog stranca na zabavi - primetio je Kejlin brat Stiven.

- Da je Kohberger ikada bio u kući, postoje mnoge stvari koje bi brzo bile primećene i on bi bio uklonjen sa zabave.

Kristi Gonkalves je rekla kada je prvi put videla Kohbergera na njegovom prvom pojavljivanju pred sudom:

- Bila sam potpuno uništena. Pomislila sam da ću se onesvestiti. Moja ćerka ga je videla licem u lice u sasvim drugačijem svetlu od nas. 

Ali, Kristi Gonkalves je rekla da će pokušati da izbegne sudnicu tokom svakog eksplicitnog svedočenja.

Kuća u kojoj su ubijena četiri studenta je srušena.

- Iskreno, za mene će to biti teško jer je moja ćerka živela u tom domu. Živela je srećnim životom u toj kući, voljena sa prijateljima. Ono što se desilo u toj kući je bilo toliko strašno da je morala da se sruši - to se ne dešava tako često - rekla je porodica devojke.

@honoring.mkxe Kaylee and Maddie weren’t only best friends but also sisters. They did everything together. They were soulmates. #kayleegoncalves #maddiemogen #justiceforidahovictims #mkxe #stopknifecrime ♬ original sound - 𝐌𝐊𝐗𝐄♡︎🪽

Prema nedavno objavljenim sudskim dokumentima, DNK osumnjičenog za ubistvo četiri studenta na Univerzitetu Ajdaho pronađen je na mestu zločina. Brajan Koberger (28) uhapšen je u Pensilvaniji i optužen je po četiri tačke za ubistvo prvog stepena.

Policija je identifikovala Kobergera kao glavnog osumnjičenog nakon detaljne istrage koja je obuhvatala analizu DNK tragova pronađenih na mestu zločina. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading