ALBANKA KOJA JE PROZIVALA SRBE, NA GREMIJU SE POJAVILA KAO STRPTIZETA: Prva haljina je bila sa DEKOLTEOM do PUPKA, a onda je na bini usledio HAOS (FOTO)

Autor: Republika/MILICA OGRNJENOVIĆ

Lifestyle

05.02.2024

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komentari za nju su podeljeni.

ALBANKA KOJA JE PROZIVALA SRBE, NA GREMIJU SE POJAVILA KAO STRPTIZETA: Prva haljina je bila sa DEKOLTEOM do PUPKA, a onda je na bini usledio HAOS (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Pevačica Dua Lipa jer nekoliko puta stavila do znanja ima jak animozitet prema našem narodu, a sada je ponovo uspela da šokira javnost svojom pojavom. 

Iako su mnogi umetnici zablistali na dodeli Gremi nagrada, ona nije od njih

Republika

Foto: instagram.com/dualipa

Dua Lipa je mnogima omiljena pevačica, ali veoma i kontroverzna

Danas najpopularnija pop senzacija Tejlosr Svift je napravila pravi istorijski trenutak kada je osvojila nagradu za najbolji album godine po četvrti put. Ovaj značajan uspeh potvrđuje njen status kao jedne od najuspešnijih umetnica u muzičkoj industriji.

Dodela Gremi nagrada je bila najbolja noć za ženske umetnice, sa nekoliko zapaženih pobeda. Bili Ajliš je osvojila prestižnu nagradu za pesmu godine, dok je Majli Sajrus bila počastvovana za najbolju ploču godine. 

Fotografije: 

Dua lipa se istakla po modnom neukusu

Iako je njena pesma "Dance the Night" takođe nominovana za pesmu godine, i najbolji vizuelne medije, ipak nije osvojila Gremi.

Ona se istakla te večeri izgledom. Naime njena prva toaleta je napravljna samo za nju, ukrašena srebrnim ljuskama i velikim dekolteom do pupka. Mnogi su bili komentarisali da je ova kombinacija solidna, ali da nije znala da iznese samu haljinu. 

Iako je upotpunila sa veoma upadljivom ogrlicom ukrašenom dragim kamenjem, ništa toliko nije došlo do izražaja. Ceo stajling je upotpunila sam talasastom kosom, blagom šminkomm i špicastim srebrnim štiklama. 

Sama haljina je izazvala veoma različite komentare. Dok neki vole njen navodni avangardni stil, ostali smatraju da to nije ništa specijalno i da je daleko od modne ikone.

Na samoj bini se pojavila u kožnom kostimu, koji je posebno izazvao različite reakcije, jer je otrkio previše. Mnoge je podsetila na kostim striptiz igračice. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading