DA LI PREPOZNAJTE OVU DEVOJČICU SA FOTOGRAFIJE? Danas NAJPOZNATIJA manekenka, a nekada je živela u teškoj BEDI (FOTO)

Autor: Republika/M.Ognjenović

Lifestyle

28.01.2024

16:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njen život je od "blata do zlata".

DA LI PREPOZNAJTE OVU DEVOJČICU SA FOTOGRAFIJE? Danas NAJPOZNATIJA manekenka, a nekada je živela u teškoj BEDI (FOTO)

Foto: instagram/IrinaShayk

Irina Šajk je danas jedna od najuspešnijih manekenki na svetu. San svakog muškarca je nekada bila veoma nipodaštavana zbog njenog porekla. 

Republika

Foto: Printscreen/ Instagram/ irinashayk

Irina je danas želja mnogih muškaraca

 

Fotografije iz detinjstva i tinejdžerskih dana

Na prvoj fotografiji ona sedi na motoru u kratkoj majici, dok  je na drugoj ona iz ranog detinjstva na kojoj se vidi kako je izgledala kao mala devojčica. Na trećoj je sa njenom predivnom majkom Ologom od koje je nasledila lepotu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by irina shayk (@irinashayk)

 

Irina je rođena u siromašnoj porodici, pa je odmalena morala da radi kako bi imala šta da jede.

- Morala sam da berem krompir i paradajz jer sam samo tako mogla da zaradim u našem malom gradu. Tokom leta, 30 dana sam krečila u lokalnoj bolnici, za šta sam dobila 20 dolara. I danas radim u toj bolnici i srećna sam što mogu da uzvratim ono što su mi pružili tada - ispričala je Irina.

Irina je rođena 1986. godine u ruskom gradu Jemanželinsku. Manekensku karijeru počela je 2004. godine kad je potpisala ugovor s agencijom u Moskvi, a već dve godine nakon preselila se u Pariz. Dobila je međunarodno priznanje kada se pojavila kao prvi ruski model na naslovnici "Sports Illustrated Swimsuit Issue" 2011. godine. 

- Kada sam počinjala u Parizu, nisam imala ništa da jedem. To je bila prekretnica za mene jer nisam odustala. Znala sam da ne mogu da se vratim kući a da ništa nisam postigla, pa me je to motivisalo da radim još napornije - dodala je.

Iako joj je početak bio veoma težak, tvrdi da joj je baš ta skromnost i porodično vaspitanje pomoglo da ostvari ogroman uspeh. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading