IVANA JE PREŽIVELA MOŽDANI UDAR, A ONDA JE NJEN MUŽ OD DRUGARICE DOBIO PORUKU! Istog trenutka je blokirao!

Autor:

Lifestyle

28.01.2024

12:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle moždanog sam neprestano plakala, bila ljuta na sebe, a time naravno i ceo svet. Drugarica iz detinjstva mog Srbendice ga je pitala šta radi sa mnom takvom, zašto se muči, neka nađe novu ženu, piše Ivana.

IVANA JE PREŽIVELA MOŽDANI UDAR, A ONDA JE NJEN MUŽ OD DRUGARICE DOBIO PORUKU! Istog trenutka je blokirao!

Foto: shutterstock

Svedočanstvo jedne Srpkinje o izuzetnoj ljubavi koju je pronašla u svom suprugu nakon što je doživela moždani udar izazvalo je veliku pažnju na društvenim mrežama.
 

 

Ivana, koja već duže vreme živi u Kanadi, podelila je svoje iskustvo na Tviteru, iznoseći kako su se mnogi čudili zbog toga što je njen suprug ostao uz nju i pružao podršku nakon moždanog udara. Njene reči o tome kako su je drugarice i čak i njena majka savetovale da se rastane od supruga, a kako su i njega najbliži savetovali da nju ostavi, izazvale su burne reakcije i raspravu o pravoj prirodi ljubavi i vernosti.

- Posle moždanog sam neprestano plakala, bila ljuta na sebe, a time naravno i ceo svet. Drugarica iz detinjstva mog Srbendice ga je pitala šta radi sa mnom takvom, zašto se muči, neka nađe novu ženu. On je blokirao, a ja mu govorila da je ona u pravu, zauvek ću biti ovakva, bolje da se rastanemo - piše na Tviteru ova žena.

- Odemo u Srbiju, a moje drugarice i mama govore slično, kako je divan što je ostao sa mnom...", napisala je Ivana koja već duži niz godina živi u Kanadi, te se pitala, kakva je to ljubav koja je samo u dobru a ne i u zlu.

Mnogi korisnici društvenih mreža su komentarisali Ivano iskustvo, ističući da je njena priča primer prave ljubavi i vernosti. Neki su čak istakli da je njen suprug "položio test", naglašavajući retkost takvog ponašanja u današnjem društvu.

Ivana je istakla koliko joj je podrška supruga značila u teškim trenucima, naglašavajući da ju je to iskustvo još više povezalo sa njim.

Ova priča je podstakla mnoge na razmišljanje o pravoj prirodi ljubavi i vernosti, pokazujući da i u današnje vreme postoje primeri izuzetne ljubavi koja prevazilazi teškoće i iskušenja.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading