TOKOM ISTEZANJA URADIO JE POKRET KOJI JE SVE OBORIO S NOGU: Žene vrište KAKO JE MOGUĆE, muškarci ugasili VIDEO! (FOTO/VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako nekima nije bilo prijatno, mnogi su ga pohvalili.

TOKOM ISTEZANJA URADIO JE POKRET KOJI JE SVE OBORIO S NOGU: Žene vrište KAKO JE MOGUĆE, muškarci ugasili VIDEO! (FOTO/VIDEO)

Foto: TikTok/borowikcezary

Iako mnogi ne bi očekivali ovakav pokret od muškarca, jedna osoba je dokazala da je i to moguće.

Cezari Borovik bavi se plesom, odnosno on je plesač i koreograf kog mnogi obožavaju na društvenim mrežema. Na Instagramu je izuzetno popularan i ima više od 100.000 pratilaca. Na prvu, mnogi bi primetili zgodnog muškarca koji trenira u tamno sivom kompletu u teretani, a onda se dešava preokret kada počne svoje istezanje uz pomoć tegova.

Muškarac koji se inače bavi baletom, zaprepastio je mnoge korisnike društvene mreže. Ipak, njegovo umeće je za svaku pohvalu.

Foto: TikTok/borowikcezary

Cezari se isteže u teretani

Cezari je zbog dugogodišnjeg bavljenja baletom pokazao pokret koji većina ne bi mogla da ponovi bez ikakvog vežbanja i istezanja. Uhvatio je rukom levu nogu, a onda je podigao u ravni sa glavom. Iako ovo nije prvi put da pokazuje ovakav pokret, mnogi su ostali bez reči jer nisu očekivali od muškarca koji je došao da vežba u teretani.

Da bi mu bilo lakše, držao se za jedan teg koji je stajao na klupi kako bi balansirao.

Većina videa koje je snimio, prikupila je ogroman broj komentara i sviđanja. Ljudi su oduševljeni umećem mladog momka. Često ispod njegovih videa nižu se lepi komentari i pohvale, kao i ovoga puta.

"Predivno telo", "Voleo bih da mogu ja ovo da uradim", "Izgleda predivno, sa kakvom lakoćom ti to radiš", "Svaka čast dečko", pisali su ispod objavljenog videa.

Ipak nije svima bilo prijatno, zbog čega su osudili dečka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading