DANIMA SE ČUDAN SMRAD OSEĆAO IZ VEŠ MAŠINE: Kada su je pomerili, shvatili su da su NESREĆU izbegli za dlaku, nisu ni pomislili na OVO (FOTO/VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada su pomerili veš mašinu ostali su u šoku!

DANIMA SE ČUDAN SMRAD OSEĆAO IZ VEŠ MAŠINE: Kada su je pomerili, shvatili su da su NESREĆU izbegli za dlaku, nisu ni pomislili na OVO (FOTO/VIDEO)

Foto: TikTok/@mum_that_toks

Na TikToku osvanuo je novi video snimak koji je mnoge zaprepastio. Par koji stoji iza ovog profila, podelio je šta je pronašao i zaprepastio je mnoge koji imaju strah od gmizavaca. Prvo, ono što primećujemo jeste da je veš mašina u prostoriji koja ima vrata i ona vode ka spolja. Verujemo, da je ovaj par često držao otvorena vrata dok je mašina za veš radila svoj posao. Tada je postojala mogućnost da zmija uđe i sakrije se iza vrata. Amandu je danima mučio smrad koji je dolazio iz ove sobe, a onda je zamolila supruga da proveri o čemu se radi. Kada su shvatili da je reč o uginuloj zmiji, to su podelili na mrežama.

"Novi strah je upravo otključan. Smrad koji osećam nije od veš mašine", pisalo je u videu koji je podeljen na TikToku.

Foto: TikTok/@mum_that_toks

Iza veš mašine pronašli su zmiju

Smrad se širio prostorijom neverovatnom brzinom, a onda je Amanda pokazala šta je izbor ovog smrada - uginula zmija. Ljudi su zbog ovog prizora bili prestravljeni.

- Preselio bih se i promenio identitet kad bih ispod veš mašine video mrtvu zmiju.

- Mrtva zmija zaista ima najgori miris i jako je se teško rešiti.

- Očekivao sam pacova, iskreno radije bih našao zmiju.

- Miris mrtve zmije je nešto što se razlikuje od bilo kog drugog mirisa... Toliko gore od pacova.

- Našla sam zmiju u svojoj veš mašini. Prošla kroz pranje i još uvek je bila živa!!! Skroz sam vrisnula. Odnela sam nešto posteljine iz garaže u veš mašinu i oprala ih i mislim da je tako završila tamo.

@mum_that_toks If your laundry room still smells maybe check UNDER your washing machine 😳 I think it died when the heat pumps were running in our laundry for 5 days 😳 I made Johan check under every appliance in the house. New fear definitely unlocked 😭 #australia #queensland #laundrytok #washingmachine #snake #snakeinhouse #fyp ♬ original sound - Amanda (mum_that_toks)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading