NAJFATALNIJA ŽENA JE PRODAVALA SVOJU KRV DA BI IMALA ŠTA DA JEDE: Nije imala ni za pljeskavicu, a sada joj svaki deo TELA vredi! (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da bi prevazišla sve što je snašlo, nije birala način.

NAJFATALNIJA ŽENA JE PRODAVALA SVOJU KRV DA BI IMALA ŠTA DA JEDE: Nije imala ni za pljeskavicu, a sada joj svaki deo TELA vredi! (FOTO)

Foto: Instagram/nicolescherzinger

Nikol je davala krv da bi se obrazovala

Nikol Šerzinger, poznata po svom angažmanu u ženskoj grupi Pussycat Dolls, ali i kao pevačica i glumica, svoj uspeh nije postigla preko noći. Pre nego što je postala slavna i bogata, morala je da pređe dug put i prebrodi mnoge izazove.

Iako danas živimo u vremenu kada se školovanje smatra osnovnim pravom, za Nikol Šerzinger to nije bilo tako jednostavno. Izveštaj "The Statesman" otkriva da njena porodica nije imala dovoljno novca da joj omogući odlazak na fakultet. Odlučna da stekne obrazovanje, mlada Nikol je bila spremna da radi sve poslove kako bi ostvarila svoj cilj. Radila je kao prodavačica, pevala u operi, čak je i davala krv kako bi finansijski podržala svoje obrazovanje.

Foto: Instagram/nicolescherzinger

Nikol je prošla težak životni put da bi se obrazovala


Njena borba za obrazovanje bila je samo početak dugog puta ka uspehu. Kroz teške trenutke siromaštva i nedostatka resursa, ona je uspela da održi svoju odlučnost i samopouzdanje. Često je bila u situaciji da nema dovoljno novca ni za hranu, ali je uprkos tome nastavila da radi i veruje u sebe. Njena izjava za "Kosmopolitan" magazin svedoči o neizmernoj snazi i volji koju je posedovala: 

- Sve što sam napravila u životu, napravila sam svojim radom i zbog toga sam ponosna na sebe.


Nakon što je prebrodila teške početke, Nikol je uspela da ostvari zavidnu karijeru. Pored angažmana u Pussycat Dolls, postigla je uspeh i kao solistička umetnica, ali i kao glumica u londonskom pozorištu. Njena posvećenost i talenat doveli su je do brojnih dostignuća na muzičkoj sceni i u svetu glume, a bila je i član žirija u nekoliko poznatih muzičkih takmičenja.

Njena priča je inspirativan primer kako se upornošću, radom i verom u sebe može prebroditi siromaštvo i ostvariti san. Njen životni put nas podseća da uspeh dolazi kao rezultat istrajnosti i vere u sopstvene sposobnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading