NAKON POROĐAJA OSETILA SAM SMRAD POKVARENOG MESA KOJI NIJE PRESTAJAO NEDELJAMA: Kada sam saznala o čemu je reč, ni tada moj UŽAS nije prestao!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tvrdi da je taj miris pratio nedeljama.

NAKON POROĐAJA OSETILA SAM SMRAD POKVARENOG MESA KOJI NIJE PRESTAJAO NEDELJAMA: Kada sam saznala o čemu je reč, ni tada moj UŽAS nije prestao!

Foto: shutterstock

Jedna hrabra mama je priznala da je nakon porođaja mirisala kao "truli životinjski leš" i da je taj miris trajao nedeljama. Ovo iskustvo je izazvalo šok i iznenađenje kod mnogih, ali istina je da porođaj može biti veoma dramatično iskustvo, daleko od onoga što se prikazuje u filmovima.

Sara Bigers - Stevart, vlasnica brenda lepote, podelila je svoje iskustvo sa "postporođajnim smradom" na društvenoj mreži TikTok. Ona je istakla da je bila potpuno nespremna za ovakvo iskustvo i da želi da upozori druge žene. Opisujući miris, Sara je rekla:

- Uzmite bakarni, krvavi miris menstruacije, dodajte zemljani miris i slatkasti truli miris. Znam da zvuči užasno, ali jeste. Nije važno šta sam radila, taj miris me pratio nedeljama.

Foto: Shutterstock

Nakon porođaja je nedeljama osećala smrad


Biološke promene u telu

Nakon razgovora sa babicom, Sara je saznala da je ovo stanje zapravo normalno i da su za to delom krivi hormoni estrogen i progesteron koji se menjaju nakon porođaja. Oni dovode do pojačanog lučenja znoja i noćnog znojenja. Takođe je naglasila da, ukoliko primetite neki "zaista gadan miris", trebalo bi da se konsultujete sa lekarom, piše "Miror".

Iskustva drugih mama

Ovaj video je izazvao veliku pažnju, a mnoge mame su se identifikovale sa "postporođajnim smradom".

- Svaki put kada bi moj muž ušao u kupatilo posle mene, čula sam ga kako pokušava a da ne povrati.

- Uvek kažem da miriše kao miš/zec koji je bio u zamci, a vi niste ni znali dok ga niste osetili u svojoj kući - pisale su druge mame.


Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Salih Smailagić Bosanac

20.01.2024 12:40

Suphane Allahu ! ! !