MAMA DVOJE DECE SE PROVOKATIVNO SNIMILA, MINIĆ JEDVA SAKRIO "SRAMOTU": Zbog snimka SVIMA su pale vilice, a i MUŽ je rekao svoje (FOTO/VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog jednog komentara supruga odlučila je da se presvuče.

MAMA DVOJE DECE SE PROVOKATIVNO SNIMILA, MINIĆ JEDVA SAKRIO "SRAMOTU": Zbog snimka SVIMA su pale vilice, a i MUŽ je rekao svoje (FOTO/VIDEO)

Foto: TikTok/hampsonfamily

Snimak koji je pokrenuo polemiku o pravu žene da sama odabere svoju odevnu kombinaciju izazvao je mnoštvo komentara i rasprava. Porodica Hampson kako se predstavljaju na društvenim mrežama, izuzetno su popularni te svakodnevno objavljuju šta se dešava tokom njihove rutine.

Incident se dogodio kada je jednoj ženi suprug rekao da je neprikladno obučena za odlazak po decu iz škole, nakon čega je ona promenila svoju odevnu kombinaciju.


Komentari koji su usledili nakon objave snimka pokazuju različite stavove o tome da li je ovako nešto u redu. Dok je jedna žena podržala potez muža i složila se s njim, druga je istakla da joj niko neće govoriti šta da obuče. 

Ovaj slučaj otvara pitanje socijalnog pritiska i uticaja supružnika na odevne kombinacije žena. Da li je prihvatljivo da supružnik daje sugestije ili čak naređuje promenu odevne kombinacije, posebno u situaciji kao što je odlazak u školu po decu? Ovo su pitanja koja su se nametnula nakon ove situacije.

Foto: TikTok/hampsonfamily

Muž je kritikovao zbog ove haljine


Sloboda izbora ili prilagođavanje tuđim očekivanjima?

Jedno od ključnih pitanja koje se postavlja jeste da li je žena trebalo da slobodno izrazi svoj stil i izbor odevne kombinacije ili je prihvatanje sugestije supruga bilo opravdano prilagođavanje tuđim očekivanjima. 


Ovaj incident je pokrenuo važnu raspravu o pravu žena na slobodan izbor odevne kombinacije i uticaju supružnika na tu slobodu. Različiti komentari ukazuju na kompleksnost ove teme i potrebu za otvorenom diskusijom o pravima žena u kontekstu odevanja i izražavanja sopstvenog stila.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading