MILA DRAMATIČNO SMRŠALA, PA PREMINULA U 35 - OJ GODINI! Iza sebe ostavila četvoro dece i muža, nekoliko meseci pre smrti dobila TEŠKU KOŽNU BOLEST

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Četiri meseca nakon udaje influenserka je preminula i ostavila porodicu u bolu.

MILA DRAMATIČNO SMRŠALA, PA PREMINULA U 35 - OJ GODINI! Iza sebe ostavila četvoro dece i muža, nekoliko meseci pre smrti dobila TEŠKU KOŽNU BOLEST

Foto: Instagram/milade jesus

Mila influenserka

Influenserka rođena u Brazilu Mila De Hesus preminula je u petak. Mila De Hesus, koja je postala slavna nakon što je prošla kroz veliku transformaciju i gubitak kilaže, na mrežama je doživela veliku popularnost. Ona je smršala neverovatan broj kilograma. Sumnja se da je preminula od srčanog zastoja, a imala je samo 35 godina.

Zvezda Instagrama, koja je rođena u Brazilu, ali je živela u Bostonu, umrla je u petak, četiri meseca nakon što se udala za svog supruga Džordža Kovzika, izeštava Džem pres.

Iz prethodnog braka ostavila je četvoro dece. 

Samo nekoliko meseci pre smrti, kreatorka sadržaja objavila je da od jula boluje od psorijaze - kožne bolesti koja izaziva osip sa mrljama koje svrbe i ljušte se.

- Prošla su tri meseca suočavanja sa ovom situacijom, 80 odsto mog tela je pogođeno - napisala je ona u oktobru na Instagramu za svojih skoro 60.000 pratilaca.

Foto: Instagram/milade jesus

Preminula influenserka iz Brazila

Pre šest godina, influenserka koja je inače rođena u Bahiji bila je podvrgnuta velikoj operaciji zbog gubitka težine, što je obeležila u Instagram postu u novembru tako što je postavila svoje fotografije pre i posle procedure.

- Šest godina od odluke koja mi je promenila život na mnogo načina - napisala je influenserka tada, prenosi "Njujork post".

- Na jednoj strani 22 - godišnja Mila, a na drugoj 35 - godišnja Mila.

Njeni pratioci, prijatelji i članovi porodice bili su skrhani zbog gubitka koji se dogodio, dok su se mnogi javno oprostili.

Foto: Instagram/milade jesus

Članovi porodice se oprostili od influenserke

"Tako te volim", "Iskreno saučešće", "Odmori se", "Niko te neće voleti kao ja", poručili su joj uznemireni i tužni prijatelji i porodica.

Brazilka je možda bila i najpoznatija po svojim uputstvima za šminkanje, koje je postavila za svojih preko 100.000 pratilaca na Jutjubu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading