SVE JE POČELO KAO EKCEM, A ONDA JE USLEDIO HOROR! Unakaženu devojku izbegavali su na ulici, sve zbog jedne njene ODLUKE

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi verujemo lekarima, ali iskustvo ove devojke pokazuje da treba biti oprezan.

SVE JE POČELO KAO EKCEM, A ONDA JE USLEDIO HOROR! Unakaženu devojku izbegavali su na ulici, sve zbog jedne njene ODLUKE

Foto: Printscreen/Instagram/daisymalin_skin

Svi koji su ikada imali problema sa kožom lica znaju koliko to može biti neprijatno iskustvo. Neki od njih su se suočili sa radoznalim pogledima ljudi, dok su drugi pokušavali da pronađu rešenje kod dermatologa. Mnogi veruju da terapije i kreme koje im je prepisao lekar mogu rešiti problem, ali iskustvo Dejzi Malin pokazuje da to nije uvek slučaj.

Dejzin problem sa ekcemom

Dejzi Malin, mlada žena iz Tedingtona u Londonu, suočila se sa teškim posledicama nakon što je prestala da koristi steroidnu kremu za lokalnu upotrebu koja joj je bila prepisana za blagi ekcem još od detinjstva. Nakon prestanka korišćenja ove kreme, Dejzi je doživela strašne simptome koji su uključivali ekstremno crvenilo lica, vrata, ruku i šaka.

Foto: Printscreen/Instagram/daisymalin_skin

Dejzi je zbog ekcema koristila steroidne kreme


Posledice prestanka korišćenja kreme

Dejzi je iskusila svrab, peckanje, crvenilo, ljuštenje kože, ali i nesanicu, gubitak kose, drhtavicu i konstantan umor. Ovo iskustvo je bilo veoma neprijatno i teško za nju, a osećala se izolovano. Iako je koristila steroidne kreme koje su joj lekari prepisivali, periodi upala su se vraćali čak i kada bi se koža privremeno smirila.

Nakon što je prestala sa korišćenjem krema, ljudi su mislili da je izgorela na suncu, a neki su je čak izbegavali, verujući da pati od zarazne bolesti. Dejzi je odlučila da istraje u svojoj odluci i da pokuša da reši problem na prirodan način, te je počela da deli svoje iskustvo na društvenim mrežama.

Interesantno je da je Dejzina koža počela da se oporavlja nakon što je prestala da koristi steroide, koristeći solne i ovsene kupke kao zamenu za lekove, kao i led i kompresijske rukavice kod jakih upala. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading