ISPLIVALA ISTINA O PROŠLOSTI VLADIMIRA TOMOVIĆA: Pojavila se NIKAD VIĐENA fotografija pre RIJALITIJA, svi su u ŠOKU!

Autor:

Zabava

13.01.2024

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vladimir Tomović obelodanio kako je izgledao u prošlosti.

ISPLIVALA ISTINA O PROŠLOSTI VLADIMIRA TOMOVIĆA: Pojavila se NIKAD VIĐENA fotografija pre RIJALITIJA, svi su u ŠOKU!

Foto: youtube.com/Republika

Jedan od najpoznatijih bivših učesnika rijaliti programa, Vladimir Tomović, nedavno je obradovao svoje pratioce na društvenim mrežama objavom retke fotografije iz detinjstva. Fotografija koja do sada nije ugledala svetlost dana pokazala je Tomovića kao malog dečaka i izazvala lavinu pozitivnih komentara.

Foto: youtube.com/Republika

Vladimir Tomović

 


Vladimir je svoje pratioce na Instagramu počastio preslatkom fotografijom na kojoj se vidi kako je izgledao kao dečak. Na slici se može videti osmeh malog Vladimira, a mnogi su primetili da je već tada imao harizmu koja će ga kasnije proslaviti. Ova nežna slika iz detinjstva izazvala je emotivne reakcije kod mnogih fanova, koji su se oduševljeno javljali i izražavali divljenje prema Tomoviću.

- Verovali ili ne, ovo lepo dete sam ja. 14 godina, neka čuka besna, kaiš sa nitnama i karirana košulja - napisao je Vladimir Tomović na Instagramu. 

Foto: Instagram.com

Vladimir Tomović Instagram

 

Nakon što je objavio fotografiju, komentari su se samo nizali jedan za drugim. Mnogi fanovi su bili dirnuti viđenim i isticali su koliko je Vladimir bio presladak kao dečak. Osim toga, pripadnice nežnijeg pola su bile posebno oduševljene ovim potezom, te su iskazivale simpatije prema mladom Tomoviću.

Vladimir Tomović, inače poznat po svom šarmu i samopouzdanju, još jednom je uspeo da očara javnost, ali ovoga puta svojom slatkom i nežnom stranom iz detinjstva. Njegova iskrenost i otvorenost na društvenim mrežama donose mu sve veću popularnost među fanovima koji uživaju u svakom njegovom delu.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading