BEBA ROĐENA SA NEČIM ŠTO RASTE TEK U PRVOJ GODINI ŽIVOTA: Kada su ga lekari videli ZALEDILI su se u mestu (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svako ko je ovo video, ostao je bez reči.

BEBA ROĐENA SA NEČIM ŠTO RASTE TEK U PRVOJ GODINI ŽIVOTA: Kada su ga lekari videli ZALEDILI su se u mestu (VIDEO)

Foto: TikTok/jordanbloss_

Džordan Blos je mama dečaka i ona dolazi iz Kanzas Sitija. Ova žena doživela je neverovatno iskustvo jer je njen sin rođen sa nekoliko potpuno izraslih zubića u vilici. Zbog ovog neobičnog i retkog stanja žena je ostala zapanjena. Nije jedina koja se iznenadila, već su i komentari ljudi kao i lekara bili slični kada su se susreli sa ovim preslatkim dečakom.

Džordan, njegova mama, podelila je video na TikTok nalogu kako dečak spava. Kada se dečak osmehnuo, jasno su mogli da se vide zubići. U opisu videa, istakla je da je ovo izuzetno retko stanje, koje se javlja samo kod jedne od 2.000 rođenih beba. Ovaj video brzo je postao viralan, i privukao je pažnju brojnih korisnika. Takođe, video je prikupio veliki broj komentara na društvenim mrežama.

Mnogi korisnici društvenih mreža izrazili su svoje čuđenje, ističući da do sada nisu čuli za sličan slučaj. Neki su podelili svoja iskustva i mišljenja i rekli su da su očekivali da će zubi biti jedva vidljivi, a ne u potpunosti razvijeni kao kod odrasle osobe. Takođe, jedan korisnik je čak podelio da se i on rodio sa zubima, ističući da mu je to uvek bilo zanimljivo i da je to često pričao drugima.

"Preskočite mleko, beba želi pljeskavicu", "Ovo bi me uplašilo", "I ja sam rođen sa nekoliko zuba", "Kakva slatka beba", "Da li je ovo moguće?", "Moj ujak je rođen sa 2 gornja zuba i moj deda je pokušao da mu da komadić čokolade pa su mu zabranili da dolazi", nizali su se komentari ispod videa koji je prikupio 20 miliona pregleda.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading