PRIVUCITE OVOM BILJKOM NOVAC I SREĆU: Ipak, morate je postaviti TAČNO na ovo mesto kako bi DELOVALA!

Autor: M.O.

Lifestyle

11.01.2024

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Biljke su najbolji dekorateri za naš dom, ali imaju i mnogo dublju funkciju.

PRIVUCITE OVOM BILJKOM NOVAC I SREĆU: Ipak, morate je postaviti TAČNO na ovo mesto kako bi DELOVALA!

Foto: Shutterstock

Biljka koja može privući obilje poznata je kod nas kao svekrvin jezik. Međutim, da biste privukli sreću i novac, važno je znati tačno gde je postaviti.

Privlačenje sreće u dom nije nešto što treba prepustiti slučaju ili sudbini. Mnogi ljudi nose različite amajlije u nadi da će im doneti sreću, poput poludragog kamenja ili deteline sa četiri lista. Prema Feng šui filozofiji, određene biljke, poput svekrvinog jezika, mogu privući različite oblike obilja ako se postave na pravo mesto. Gde treba postaviti ovu moćnu biljku, a gde je izbegavati kako biste izbegli nepovoljne životne okolnosti?

Svekrvin jezik, ili sanseveria, nije samo dekorativna biljka već i pomaže u pročišćavanju vazduha, stvarajući čistiju i zdraviju životnu sredinu u domu.

Republika

Foto: Shutterstock

"Svekrvin jezik" privlači sreću u dom

Osim toga, lako se održava i otporna je na niske temperature. U mnogim kulturama, ova biljka je simbol optimizma, novca i obilja. Pravilno pozicionirana, svekrvin jezik može uneti energiju obilja i sreće u vaš dom.

Energetska uloga sanseverie prema Feng šui: Feng šui, drevna kineska praksa proučavanja pozitivnih uticaja objekata u domu, uključuje i analizu sobnih biljaka. Prema ovoj filozofiji, svekrvin jezik poseduje izuzetnu sposobnost privlačenja pozitivne energije i sreće u različitim sferama života poput zdravlja, novca i zaštite. Ključno je znati gde tačno postaviti biljku kako biste iskoristili njenu moć.

Gde postaviti svekrvin jezik za privlačenje sreće, ljubavi i novca:

  • Hodnik: Glavni hodnik je jedno od najpogodnijih mesta za privlačenje sreće i pozitivne energije. Svekrvin jezik deluje kao most između različitih energija, omogućavajući pozitivnoj energiji da uđe i cirkuliše kroz dom, istovremeno izbacujući negativne vibracije.
  • Uglovi: Postavljanje svekrvinog jezika u uglove ili prazne prostore omekšava ravne linije i podstiče harmoničan tok energije. To može uključivati postavljanje biljke u ugao kuhinje ili dnevne sobe kako biste privukli obilje.
  • Spavaća soba: Svekrvin jezik pomaže u pročišćavanju vazduha i poboljšava kvalitet sna. Stavite ga na noćni stočić ili u ugao spavaće sobe.
  • Gornji desni ugao doma: Ova oblast doma povezana je sa ljubavnim životom i brakom. Ako želite privući ljubav, postavite svekrvin jezik u ovu oblast kako bi energija radila u vašu korist i privukla idealnog partnera.
  • Zapadna strana kuće: Prema Feng šuiju, ovo područje je povezano sa zdravljem i porodicom.

Postavljanje svekrvinog jezika ovde ne samo da će privući zdravlje i zaštitu u vaš dom, već će poboljšati odnose sa članovima porodice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading