BILJKA KOJA OSLOBAĐA DUGOVA, AKO JE STAVITE NA JEDNO MESTO U KUĆI: Privlači NOVAC I BLAGOSTANJE, morate je imati!

Autor: N.J.

Lifestyle

15.12.2023

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema feng šui stručnjacima čisti lošu karmu i oslobađa dugova iz prošlosti.

BILJKA KOJA OSLOBAĐA DUGOVA, AKO JE STAVITE NA JEDNO MESTO U KUĆI: Privlači NOVAC I BLAGOSTANJE, morate je imati!

Foto: Photo by Designecologist from Pexels

Zelene sobne biljke su ne samo ukrasni detalj u domu, već i neverovatni pokretači pozitivne energije. Njihova uloga u donošenju vitalnosti i čišćenju vazduha je dobro poznata, ali mnogi možda nisu svesni da prema verovanju feng šuija, ove biljke takođe privlače pozitivnu energiju i blagostanje.

Drvo života - juka

Juka, poznatija kao drvo života, je jedna od omiljenih biljaka u mnogim domovima. Međutim, malo je ljudi upoznato sa njenim feng šui značenjem, čak i ako je gaje u svojim domovima. Drvo života nosi nazive poput drvo mladosti, razvoja ili napredovanja, što ukazuje na njen energetski potencijal. U feng šuiju, ova biljka se posebno koristi za pročišćenje karme i privlačenje novca.

Blagotvorni efekti drva života prema feng šuiju

Prema feng šui stručnjacima, drvo života ima moć da pročisti lošu finansijsku karmu, oslobodi od dugova iz prošlosti i donese motivaciju i prosperitet na finansijskom planu. Ako želite da iskoristite najbolje od blagotvornog efekta ove biljke, preporučljivo je da je postavite u predsoblje ili hodnik, gde će čistiti energiju koja ulazi i izlazi iz doma.

Foto: Photo by Lisa Fotios from Pexels

Prema feng šui stručnjacima, drvo života ima moć da pročisti lošu finansijsku karmu

Ako tražite način da oslobodite svoje kupatilo ili wc od negativne energije, jednostavno rešenje može biti dekorisanje prostora biljkom poznatom kao drvo života ili juka. Ova biljka, čiji je latinski naziv Yucca, potiče iz centralne i severne Amerike, a poznata je i pod imenom "drvo života" zbog svoje izdržljivosti i koristi koju je pružala Indijancima pre 2.000 godina.


Drvo života je biljka koja se odlikuje izuzetnom izdržljivošću i ne zahteva posebnu negu. Karakterišu je debele stabljike na čijim vrhovima se nalaze rozete sa veoma šiljastim listovima. Ova biljka može da preživi i u uslovima sa manje svetla, što je čini idealnom za prostorije poput kupatila ili wc-a gde nije uvek moguće obezbediti dovoljno sunčeve svetlosti.

Pored toga što je odličan ukrasni element za prostorije, drvo života ima i praktičnu vrednost. Indijanci su je koristili i kao hranu i kao lek, što ukazuje na njen značaj i višestranu primenu. Ova biljka može biti sjajan dodatak enterijeru, ali i koristan saveznik u očuvanju pozitivne energije u prostoru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading