SUPRUGA ALEKSANDRA MITROVIĆA U PROVOKATIVNOM IZDANJU: Prorez na haljinici otkrio je malo više, OVO ne pokazuje tako često (FOTO)

Autor: N.J.

Lifestyle

25.12.2023

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ona i najjednostavniju kombinaciju diže na viši nivo.

SUPRUGA ALEKSANDRA MITROVIĆA U PROVOKATIVNOM IZDANJU: Prorez na haljinici otkrio je malo više, OVO ne pokazuje tako često (FOTO)

Foto: Instagram/mitrovic__kristina

Kristina Mitrović za mnoge je pravo modno osveženje, a većina je prepoznaje kao suprugu fudbalera Aleksandra Mitrovića sa kojim je dugo u ljubavi.

Porodica Mitrović danas je bogatija za čak tri člana, a fudbaler Aleksandar Mitrović često je isticao koliko su mu važni. Porodicu su zasnovali kada je on ima 22 godine, i od tada njihova sreća ne prestaje. U braku su od 2021. godine, a imaju Luku (6) i Nađu (5) i prošle godine dobili su devojčicu koju su nazvali Anastasia.

Pre nekoliko meseci, ona je objavila jednu fotografiju koja je mnoge ostavila bez teksta. U uskoj haljinici zelene boje i materijala koji sija, Kristina je i ovoga puta zablistala. Uska haljina zanimljive zelene i svetlucave boje oduševila je pripradnice lepšeg pola, ali i muškog.

Foto: Instagram/mitrovic__kristina

Kristina Mitrović pokazala zategnuto telo u uskoj haljini

Diskretan prorez na haljini otkrio je njene vitke noge i zategnuto telo kojim može da se ponosi i nakon tri porođaja.

Takođe, sandale sa tankim kaišem u istoj boji dodatno su upotpunile kombinaciju i ulepšale njen modni izbor. Nakon fotografije koju je objavila mnogi su pisali samo lepe komentare u opisu posta.

Pretežno emotikoni u obliku srca ostavljali su joj najviše stranici ispod fotografije. Kristina je i ovoga puta zablistala i sve ostavila bez teksta zategnutnim fizičkim izgledom u uskoj elegantnoj, svetlucavoj haljini.

Da li vam se dopada njen fizički izgled?

BONUS VIDEO.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading