OD HALJINE JOVANE JEREMIĆ ĆE VAS UHVATITI "SRČKA": Top četiri STAJLINGA u kojima izgleda kao MILION DOLARA (FOTO)

Autor: Republika/M.Ognjenović

Lifestyle

14.12.2023

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ove njene kombinacije su mnoge oduševile!

OD HALJINE JOVANE JEREMIĆ ĆE VAS UHVATITI "SRČKA": Top četiri STAJLINGA u kojima izgleda kao MILION DOLARA (FOTO)

Foto: ATA Images

Jovana Jeremić

Poznata voditeljka Jovana Jeremić već dugo ne izlazi iz žiže popularnosti, jer nikoga ne ostavlja ravnodušnim. 

Poznata je po svojoj otvorenosti i jakoj energiji kojom pleni. Sada se sve više komentarišu i njene odevne kombinacije, te je voditeljka možda i na putu da ostane modna ikona. Naredne kombinacije su izazvale najviše pozitivnih komentara i reakcije kod ljudi. 

Top četiri stajlinga Jovane Jeremić

Crna haljina 

 

 

 

Mala crna haljina nikada ne može da bude loš izbor, već suprotno - svaka žena mora da je ima. Voditeljka ih vrlo često nosi jer njoj crna boja fantastično stoji zbog plave kose. Haljina koju je jednom prilikom ponela je veoma elegantna, ali i urbana, te se može nositi u raznim varijantama. 

Kombinezon 

 

 

 

Ova vrela kombinacija je pokupila sve poglede. Kombinezon ističe svaku oblinu na telu, te sa njim treba biti veoma oprezan kako se ne bi videli nedostaci i ono što bi hteli sakriti. Ipak, Jovana sa tim nema problema, jer je ona u fit formi! Ovaj kombinezon joj je istakao sve što je trebalo da dođe u prvi plan.

Roze - crvena kombinacija

 

 

Imperativ za znanje u slaganju boja je baš ova kombinacija. Uveliko je ovaj trend omiljen među ženama, a kako naša voditeljka prati trendove i ovu haljinu je sa stilom odabrala. Elegatna haljina je mnoge oduševila, ali i Jovanin smisao za modu. 

Crvena haljina

 

 

Jasno je da ona označava samu strast i vatru, pa tako može se reći da je baš crvena boja idealna za Jovanu Jeremić. Ova asimetrična haljinica joj je savršeno istakla noge i naglasila uzak struk. Kako je u gornjem delu zatvorena, idealna je kako za poslovne prilike, tako i za porodične skupove, proslave... Haljina je definitivno nešto što svaka žena treba imati u svojoj kolekciji! 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading