"DONOSIM MUŽU PAPUČE I USTAJEM PRE NJEGA DA MU SPREMIM DORUČAK": Mama petoro dece uživa u ulozi domaćice i ne namerava da se vrati na posao (FOTO)

Autor:

Lifestyle

24.12.2023

14:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je bila zaposlena pre nego što je upoznala sadašnjeg muža, ova mlada žena se odrekla karijere i u potpunosti se posvetila porodici.

"DONOSIM MUŽU PAPUČE I USTAJEM PRE NJEGA DA MU SPREMIM DORUČAK": Mama petoro dece uživa u ulozi domaćice i ne namerava da se vrati na posao (FOTO)

Foto: pixabay.com

Grejs Paton (34) iz Oklahome voli za sebe da kaže da je "tradicionalna supruga". Ova mlada žena svakog dana ustaje sat vremena pre svog muža Bredlija, kako bi mu pripremila doručak i garderobu za odlazak na posao. Pored toga, ona takođe dočekuje muža sa papučama u rukama svaki put kad se on vrati s posla.

S obzirom na to da podiže petoro dece, Grejs ima mnogo obaveza od ranog jutra. Njena deca ne odlaze u školu na nastavu, već uče od kuće, pa je Grejs maksimalno angažovana na tom polju. Pored toga, njene obaveze uključuju kuvanje, čišćenje, odgovaranje na pozive, pranje veša... Grejs svakog dana priprema domaća jela, a za razliku od većine mladih majki ona za mlađu decu koristi platnene pelene umesto jednokratnih, što joj povećava broj obaveza na dnevnom nivou.

Podela obaveza

Bredli (36) ne pomaže u kućnim poslovima. On radi kao elektromehaničar kako bi finansijski podržao porodicu. Iako su striktno podelili svoje dužnosti, Grejsi i Bredli su, kako kažu, "ludo zaljubljeni". Par se trudi da provede kvalitetno vreme u vožnji automobilom svake subote, čak i ako to znači da deca moraju mirno da sede na zadnjem sedištu automobila dok oni uživaju u kafiću.

Intimni život ovog bračnog para je, otkrivaju, veoma dinamičan – svakog vikenda pet puta imaju intimne odnose.

Grejs uživa u ulozi tradicionalne supruge. Uvek se trudi da bude sređena i da izgleda najbolje za svog voljenog muškarca.

- On zarađuje novac, a ja brinem o kući. Volim da budem tradicionalna supruga i volim da ga usrećim. Nosim ono što on voli. Volim da mu mahnem kad izlazi iz kuće svakog jutra i brinem o svemu kod kuće. On je uvek zahvalan i neverovatno me poštuje – otkriva Grejs.

Par se prvi put sreo kada su postali komšije u martu 2012. godine, ali su oboje tada bili u dugim vezama sa drugim osobama. Nakon što su raskinuli sa svojim partnerima, Bredli je Grejs ponudio posao dadilje za svog sina Natana koji je tada imao četiri godine. Njihovo prijateljstvo se polako pretvorilo u vezu.

 

 

Grejs i Bredli su se venčali u decembru 2014. na jednoj planini u Oregonu. Tokom proteklih devet godina dobili su četvoro dece: Lea (8), Autumn (3), Maksa (20 meseci) i Lili (pet meseci). Grejs je napustila posao sekretarice kako bi se u potpunosti posvetila deci i porodičnim obavezama.

- Odrasla sam u tradicionalnoj porodici. Moj tata i maćeha su uvek bili srećni. Uživala sam kad bih videla tatu kako nasmejan dolazi na ručak koji je moja maćeha spremila – priseća se Grejs.

Svakog dana, ona ustaje sat vremena pre muža kako bi se spremila i odabrala njegovu odevnu kombinaciju za taj dan.

- Pomažem mu da iznese laptop i radno odelo do automobila kada odlazi. Svakog jutra se poljubimo pre nego što izađe iz kuće. Moji dani su zaista ispunjeni, jer moram da brinem o deci, čišćenju, kupvini, kuvanju, popravkama u kući – navodi Grejs i dodaje:

- Kad se Bredli vrati kući, svi zajedno sednemo da večeramo i prepričamo kako je kome protekao dan. On ceni moje sitne gestove i često me ljubi me u čelo. Presrećna sam što sam njegova žena. Mi radimo sve zajedno. On ima dovoljno poverenja u mene da obavim svu kupovinu, a pre nekih većih nabavki obavezno sednemo da razmotrimo da li nam to zaista treba. Neki ljudi kažu da naša veza nije normalna. Ali ja znam da je naša ljubav posebna. Donosiću mu papuče kad se vrati s posla svaki dan ako to znači da ćemo zauvek biti zajedno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading