OTIŠLA JE NA DUBINSKO ČIŠĆENJE TAMO DOLE: Ostala je NEMA nakon onoga što joj se dogodilo u području intimne regije

Autor:

Lifestyle

30.11.2023

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tretman intimne regije.

OTIŠLA JE NA DUBINSKO ČIŠĆENJE TAMO DOLE: Ostala je NEMA nakon onoga što joj se dogodilo u području intimne regije

Foto: YouTube/Refinery29

Vaginalna para kako je poznata u Koreji je drevna prirodna tehnika isceljivanja koja se koristi i ima svoje korene u mnogim drevnim kulturama širom sveta. Žene ga i danas naširoko koriste zbog brojnih zdravstvenih prednosti. Iako je ova praksa započeta davno, možda ste tek nedavno čuli za V-steaming na blogovima, člancima i časopisima o zdravlju jer su njegove zdravstvene dobrobiti postale poznate široj zajednici. 

Kako se sve više žena okreće alternativnom lečenju za rešavanje svojih ženskih zdravstvenih problema, vaginalno parenje postaje sve popularnije, i to s dobrim razlogom, piše "Virginia king spa".

Zbog čega žene dolaze na ovaj tretman?

Pospešuje cirkulaciju krvi + nivo kiseonika

Tonira, čisti i hrani maternicu i cerviks

Utiče na menstrualno zdravlje (ublažava grčeve)

Smanjuje bolove od menstruacije (opuštanjem mišića karlice, smanjenje upalu i poboljšava protok krvi u reproduktivnim organima)

Utiče na energiju (osećate se lepše)

Podmlađuje vaginalno tkivo

Foto: YouTube/Refinery29

Devojka na tretmanu čišćenja vagine

Da li je ovo siguran tretman?

Ovo je jedna nežna praksa, ali postoje osobe koje bi trebale ovo da izbegavaju: trudnice, ako imate spiralu, infekciju ili herpes, ako pokušavate da zatrudnite ili imate ovulaciju, ako imate menstruaciju ili ste se tek porodile, ako se oporavljate od neke povrede.

Mi Ani Čan podelila je svoje iskustvo u ovakvom spa centru jer je imala problema sa uraslim dlačicama. Njen spa tretman očigledno je prošao možda malo drugačije od onoga što je očekivala jer se smeškala zbog golicanja kada je kozmetičarka prešla na "škakljiva" područja. Vidi se kako joj prvo čisti područje vagine, potom radi piling i ispiranje, a na kraju se koristi hidratantna krema. Ova devojka deluje baš oduševljeno tretmanom!

Da li biste se vi usudile da odete na jedan ovakav tretman?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading