ROĐEN JE U MORMONSKOM KULTU I RASTAO UZ PETORO RODITELJA: Kada je odlučio da ih NAPUSTI, svi se šokirali RAZLOZIMA! (VIDEO)

Autor:

Lifestyle

01.12.2023

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle više od tri decenije života u ogromnoj porodici, Kevin je odlučio da se osamostali.

ROĐEN JE U MORMONSKOM KULTU I RASTAO UZ PETORO RODITELJA: Kada je odlučio da ih NAPUSTI, svi se šokirali RAZLOZIMA! (VIDEO)

Foto: Youtube/ Calvin Wayman

Kevin Vajmen (35) rođen je unutar fundamentalističkog mormonskog kulta i imao je veoma nekonvencionalno vaspitanje. Kult je napustio 2019. godine i gostovao u nekoliko televizijskih emisija u kojima je pričao o životu unutar zajednice u kojoj je rođen.

S obzirom na to da ima 44 - oro braće i sestara, ljude je interesovalo kako je uspevao da im upamti imena i rođendane.

- Svima im znam imena, naravno. Upoređujem to sa nekim ko ima omiljen sportski tim. Ako neko zaista voli taj tim, onda zna imena svih članova. Ovaj "tim" je živeo zajedno. Kad sam rođen, bio sam jedanaesto dete od 45 - oro dece koliko nas je bilo ukupno - priča Kevin.

Šaljivo dodaje da je svake godine morao da nauči ime jednog ili dva "saigrača", odnosno braće ili sestara koji su dolazili na svet.

- Nije mi bilo teško da zapamtim njihova imena. Sa rođendanima je drugačija situacija, ne pitajte me ništa o tome - dodao je.

Kevinova majka Kristin ima 12 - oro biološke dece, od kojih je šestoro do sada napustilo kult.

Kevin se preselio u Kaliforniju kad je procenio da su religiozni način života i rad na farmi previše restriktivni za njega. Ali, bez obzira na to, on i dalje održava kontakt sa članovima kulta, istina ne sa svima.

- Postoji nekoliko članova koji su mi veoma bliski i sa kojima kontaktiram makar jednom nedeljno. Sa braćom i sestrama vodim grupne razgovore na aplikacijama, ali nisam toliko redovan - iskren je Kevin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading