KAKO JE PLEJBOJ ZEČICA UBILA PSIHIJATRA? Nakon što je prestao da joj plaća stanarinu, shvatila da joj više nije potreban - pomogao joj je ON

Autor: N.J.

Lifestyle

24.11.2023

20:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zločin se dogodio 2019. godine, ali i dalje intrigira javnost.

KAKO JE PLEJBOJ ZEČICA UBILA PSIHIJATRA? Nakon što je prestao da joj plaća stanarinu, shvatila da joj više nije potreban - pomogao joj je ON

Foto: Printscreen/https://www.facebook.com/KelseyLove93?__tn__=-UC*F

Plejboj zečica Kelsi Turner osuđena je za ubistvo psihijatra Tomasa Bučarda (71) 2019. godine. Navodni razlog ubistva je to što nije želeo da joj plaća stanarinu.

Policija je pronašla njegovo telo u gepeku u pustinji kod Las Vegasa. Policija je zaključila da je ubijen usled udarca tupim predmetom u glavu.

Sudija okruga Klark u Nevadi osudio je bivšu Plejboj zečicu manekenku Kelsi Turner na 10 do 25 godina zatvora zbog njene uloge u ubistvu kalifornijskog psihijatra dr Tomasa. 

Turner i njen tadašnji dečko, 29 - godišnji Džon Logan Kenison, uhapšeni su 2019. nakon što su vlasti 7. marta te godine pronašle njegovo telo u prtljažniku napuštenog automobila.

Foto: Printscreen/https://www.facebook.com/KelseyLove93?__tn__=-UC*F

Bivša Plejboj zečica ubila sponzora

Motiv

Policija kaže da je psihijatar otputovao iz Kalifornije u Las Vegas, gde se manakenka nalazila u to vreme, kako bi okončao njihovu dvogodišnju vezu u kojoj joj je navodno dao džeparac za finansiranje njenog načina života u ukupnom iznosu od oko 300.000 dolara, prema KLAS. Džudi, Tomasova devojka, svedočila je da je Turner falsifikovala njegov potpis u pokušaju da ukrade novac.

Tužilac kaže da su Turner i njen dečko nasmrt pretukli psihijatra u svojoj kući i sakrili njegovo telo u prtljažniku. Njihova cimerka je priznala 2019. godine krivicu za saučesništvo nakon što je rekla da je pomogla da se očisti mesto zločina pre nego što je sa pomenutim parom pobegla iz Las Vegasa, piše "Foks njuz".

Ipak, Kelsi se na suđenju poslužila "Alfordovim priznanjem" što znači priznavanje krivice i negiranje da je počinjeno krivično delo. To joj je dalo šansu da izbegne suđenje i da dobije blažu kaznu za ubistvo drugog stepena, izveštavao je "Dejli mejl".

Foto: wikipedia

Kelsi je ubila psihijatra

Dokazi

Dokazi koji pokazuju da su ovo troje ljudi uključeni su i razbijena vrata, krv i sredstva za čišćenje u kući optuženih; otisci stopala i još sredstava za čišćenje u garaži; beli i plavi peškiri za kupanje u kući optuženih koji su odgovarali onima pronađenim s njegovim telom u automobolu, prema policiji. 

Bejzbol palica, zajedno sa otiscima prstiju, takođe je pronađena u vozilu psihijatra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading