OVOM FOTOGRAFIJOM JE NASLUTILA SVOJU SMRT: Manekenka je imala samo 21 godinu kada je DEČKO pronašao UBIJENU u stanu! (FOTO)

Autor: M.O.

Lifestyle

19.11.2023

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ubijena je na strašan način.

OVOM FOTOGRAFIJOM JE NASLUTILA SVOJU SMRT: Manekenka je imala samo 21 godinu kada je DEČKO pronašao UBIJENU u stanu! (FOTO)

Foto: shutterstock

manekenka
Ubistva koja potresaju svetsku javnost još od sedamdesetih godina i dalje su misterija. U novom dokumentarcu, autori će se fokusirati na nerešena ubistva mladih žena, među kojima je i slučaj Iv Stratford, Plejbojeve zečice koja je ubijena u Londonu 1975. godine.
 
Iv je bila poznata po svojoj lepoti i snovima o karijeri modela, ali je njena sudbina bila tragična.

Rođena u Dortmundu 1953. godine, Iv je već u ranoj mladosti osvojila nekoliko takmičenja lepote. Sa svojim momkom, muzičarem, preselila se u London i počela da radi kao zečica u Plejboj klubu, gde je bila poznata i kao Eva fon Blok i Zečica Ava. Sa samo 19 godina, imala je priliku da pozira za naslovnu stranu prestižnog magazina "Mejfer", ali je zbog kršenja ugovora bila suspendovana iz kluba.
 
 
Nakon suspenzije, imala je još dve naslovnice, a na jednoj od njih morala je da izgleda prestrašeno dok joj je pod grlom stajao nož, pošto je u pitanju bila naslovnica jedne kriminalističke knjige.

Nekoliko dana nakon toga, Iv je pronađena mrtva u svom stanu. Imala je samo 21 godinu. Njeno telo je otkriveno od strane dečka, a istragom je utvrđeno da je imala osam do dvanaest uboda u grkljan i teško osakaćeno lice i vrat. Nije bilo tragova nasilnog ulaska u stan niti borbe. Svedoci su čuli muški i ženski glas u mirnom razgovoru, a potom i udarac i korake.


Ovo ubistvo je ostalo nerešeno sve do 30 godina nakon tragedije, kada je povezano sa ubistvom 16-godišnje učenice Lin Vidon. Lin je napadnuta, udarena po glavi i silovana u blizini svoje kuće u Londonu, a nedelju dana nakon toga preminula je u bolnici. DNK pronađen na oba mesta zločina povezuje ova dva slučaja, ali je misterija i dalje nerešena.

Ovaj jezivi slučaj je samo jedan u nizu nerešenih ubistava mladih žena iz sedamdesetih godina koje i danas intrigiraju svetsku javnost. Dokumentarac će se baviti ovim slučajevima i probati da rasvetli misterije koje su ostale nerazjašnjene.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading