PRVA ŽENA MISTERIOZNO UMRLA, DRUGA GA UBILA: Biznismena pola života pratila KLETVA, a onda se dogodila NAJUŽASNIJA NOĆ

Autor:

Svet

15.11.2023

10:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je bio uspešan biznismen u privatnom životu nije imao sreće. Pre prve supruge bio je u dve duge veze koje su se okončale tako što je jedna devojka silovana, pa je skočila s mosta, dok je drugu šutnuo posle njene prevare

PRVA ŽENA MISTERIOZNO UMRLA, DRUGA GA UBILA: Biznismena pola života pratila KLETVA, a onda se dogodila NAJUŽASNIJA NOĆ

Foto: daily mail printscreen/facebook

Tridesetdevetogodišnji biznismen Džejson Korbet preminuo je 2015. godine nakon što je nasmrt pretučen bejzbol palicom i betonskom ciglom.

Policijska istraga je posle nekoliko meseci utvrdila da su počinioci ovog gnusnog zločina njegova supruga Moli Mertens, ali i njen otac Tomas. Koji su neposredno posle Džejsonove smrti glumili potresene najbliže.

Ono što je ovih dana zaprepastilo javnost Severne Karoline je informacija da će Moli i Tomas posle samo 44 meseca od služenja zatvorske kazne (iako su osuđeni na 20 i 25 godina) na slobodu zbog dobrog vladanja!

Tako je sudbina Džejsona Korbeta dobila epilog kakav mu je bio i život.

Iako je bio uspešan biznismen u privatnom životu nije imao sreće. Pre prve supruge bio je u dve duge veze koje su se okončale tako što je jedna devojka silovana, pa je skočila s mosta, dok je drugu šutnuo posle njene prevare.

Prva Džejsonova supruga Margaret preminula je 2006. godine od napada astme. Nikada nije zvanično utvrđeno kako je ona zaista umrla, odnosno da li je povod bio astma ili nešto drugo.

Prijatelji su tada Džejsonu govorili da je na njega bačena neka kletva da nema sreće sa ženama u životu i da će mu jedna tako doći glave.

Moli je oženio u uverenju da će konačno imati sreće na emotivnom planu. Moli je pak, bila dadilja njegove dece iz prvog braka i ispostavilo se da je pikirala na vreme njega kao budućeg muža jer je bio imućan.

Moli i njen otac Tomas probali su da počiste sve po kući kada su ubili Džejsona, kako forenzičari ne bi pronašli dokaze međutim plan im nije uspeo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading