RODITELJI ĆERKU SA INVALIDITETOM HRANILI SAMO BRZOM HRANOM: Doveli je do strašnog stanja, na SUDU se sve OTKRILO, svi su zgroženi!

Autor: M.O.

Lifestyle

02.11.2023

18:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devojčica je preminula zbog zanemarivanja.

RODITELJI ĆERKU SA INVALIDITETOM HRANILI SAMO BRZOM HRANOM: Doveli je do strašnog stanja, na SUDU se sve OTKRILO, svi su zgroženi!

Foto: Shutterstock

U srcu Engleske, tinejdžerka Kejlea Titford, uprkos teškom invaliditetu, bila je izuzetno nezavisna i aktivna. Međutim, kada je pandemija zahvatila svet, njen život se preokrenuo.

Ispostavilo se da je njena životna priča, koja je bila inspiracija mnogima, završila na najtragičniji način.


Kejlea je bolovala od urođenog defekta kičme koji ju je primorao da koristi invalidska kolica. Ipak, to nije sprečilo ovu hrabru devojčicu da igra košarku u kolicima. Sve se promenilo kada su mere izolacije uvedene i Kejlea je ostala doslovno zaglavljena kod kuće.

 

 


Njena priča postala je još tužnija kada su se otkrili detalji o zanemarivanju koje je doživljavala od strane sopstvenih roditelja. Umesto da budu tu za nju, Kejleini roditelji su grubo zanemarili brigu o svojoj ćerki. Devojčica je bila vezana za krevet, nije mogla da se kupa ili koristi toalet. Mesecima je živela u prljavštini i pretrpanom okruženju.

Nažalost, Kejlea je izgubila bitku sa životom u oktobru 2020. godine. Sahranjena je u tajnosti, a njena smrt je ostala neprimećena dok se na sudu nisu otkrile šokantne činjenice o njenom poslednjem periodu života.

Sudija je tokom suđenja istakla da je Kejlea, uprkos svojim ograničenjima, bila hrabra i nezavisna. Njena gojaznost, koja je dodatno otežavala njeno stanje, bila je posledica nemara roditelja. Umesto da se hrane pravilno, Kejleini roditelji su je isključivo hranili brzom hranom. U poslednja tri meseca njenog života, naručili su hranu za preko hiljadu funti.

 

 


Pravda je na kraju pobedila, ali ni kazna koju su roditelji dobili nije dovoljna da nadoknadi gubitak predivne duše koju je svet izgubio. Otac je osuđen na 7,5 godina zatvora, dok je majka dobila kaznu od šest godina.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading