SEDAM DANA JE BIO U GROBU - ŽIV ZAKOPAN: Kada je ustao, svima nam je postavio OVO pitanje!

Autor: M.O.

Lifestyle

22.11.2023

20:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi se pitaju da li je ovo hrabrost ili ludost.

SEDAM DANA JE BIO U GROBU - ŽIV ZAKOPAN: Kada je ustao, svima nam je postavio OVO pitanje!

Foto: youtube/printscreen/MrBeast

Jedan od najpopularnijih jutjubera današnjice Džejms Stiven Donaldson, poznatiji kao MrBeast, proveo je u grobu sedam dana, živ zakopan. 

Njegov sanduk je bio specijalnih dimenzija u kojem je odležao čitavu nedelju! Imao osvetljenje, dovod kiseonika, da se ne uguši, poneo je hranu, pet litara vode, pa čak i male tegove da mu mišići ne bi atrofirali

Tokom samog eksperimenta sa kojim se susreo, dogodile su mu se i razne psihičke posledice. 

Republika

Foto: youtube/printscreen/MrBeast

Treći dan u sanduku

 

Duboko pod zemljom, bez kiseonika, skučenog prosora i snažnog napada panike zbog klaustrofobije, smrt se čini kao logičan sled događaja. 

Mnogi se plaše toga, da budu živi sahranjeni, te je on odlučio da pod kontrolisanim uslovima doživi ovo i sustretne se sa mnogo mračnim iskustvom. Ipak, naravno da je od same priče želeo i korist, te je na ovaj način došao do 213 miliona subskrajbera!

Republika

Foto: youtube/printscreen/MrBeast

Bio je u stalnoj komunikaciji sa drugovima

 

Dva dana nakon početka je počeo da oseća posledice višesatnog ležanja, nedostatka prostora i sunčeve svetlosti, iako je bio mnogo umoran, nije mogao da zaspi, a i suze bi mu tekle same od sebe. Priznao je da se psihički ne oseća dobro.

Tri prijatelja su ga sve vreme nadgledala i bila u komunikaciji sa njim. Kada su ga iskopali i kada je ugledao sunčevu svetlost, bila je neprocenjiva. 

Kako mu je psihičko zdravlje bilo narušeno, tako i fizičko. Doktor morao da mu proveri sve vitalne funcije. 

On je sa ovim srušio prethodni rekord koji je postavio 2021. nakon štp je bio živ zakopan 50 sati. Sada je pitao svoje pratioce da li sledeći put da pokuša mesec dana da ostane.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading