DANAS SE NEBO OTVARA PRED ARANĐELOVDAN: Ako uradite OVO dogodiće se ČUDO, sledeća dva DATUMA su isto bitna!

Autor: M.O.

Lifestyle

20.11.2023

12:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aranđelovdan je dan kada morate da se obratite našem anđelu čuvaru - najstrožem, ali i najpravednijem svetom Arhangelu Mihailu, vođi nebeskih trupa.

DANAS SE NEBO OTVARA PRED ARANĐELOVDAN: Ako uradite OVO dogodiće se ČUDO, sledeća dva DATUMA su isto bitna!

Foto: Shutterstock, Wikipedia

Pravoslavni vernici sutra proslavljaju Svetog arhangela Mihaila, poznatog u narodu kao Aranđelovdan. Domaćinstva koja slave ovu slavu pripremaju slavsku sveću, kolač koji se mesi u domaćinstvu gde se proslava odvija, i naravno žito.

Sveti arhangel Mihailo predstavlja simbol borbe protiv zla. Prikazan je na ikonama i freskama kao nebeski ratnik u vojničkoj opremi, sa mačem, kopljem i zlim duhom koji, okovan lancima, leži pod njegovim nogama.

Republika

Foto: wikipedia.org

Mnogi vernici sutra slave Aranđelovdan

 

Kult Svetog arhangela Mihaila nastao je u 3. veku u Frigiji, a kao praznik, Aranđelovdan je ustanovljen vek kasnije, za vreme Silvestera Prvog Rimskog i Patrijarha Aleksandra Aleksandrijskog. Slavili su ga kao svoju krsnu slavu Car Dušan Silni, Stefan Nemanja i njegovi sinovi.

Aranđelovdan je slava Saborne crkve u Beogradu.

Evo kada je najbolje vreme da od svetoga Arhanđela Mihaila zatražite sreću, zdravlje i ispunjenje želja:

20. novembar - sutra pokušajte da izbegnete neprijatne susrete i mesta koja ne volite. Od 14:12 pa do 14:45 tražite da vas zaštiti od zlih ljudi, negativne energije, te da nam podari mir i snagu.

21. novembar - Obavezno otiđite u crkvu i zapalite sveću. Molite se svom anđelu. Na ovaj dan tražite od anđela da ispuni vašu najdublju i najvažniju želju. Otvorite dušu i srce, delite radosti i tugu i na kraju se zahvalite. Nebo prima molitvu ceo dan.

22. novembar - Ovaj dan zatražite od Arhanđela Mihaila da vam pomogne sa teškoćama na poslu. Bilo da je u pitanju želja za većom platom, boljom pozicijom ili drugim poslom, ovu želju zamislite u periodu od 8:48 pa do 9:32.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading