POSLE JEDNOG SREDSTVA ĆE SVE ZABLISTATI: Bacite skupe HEMIJE u kantu, ovo skida kamenac za tren oka!

Autor: M.O.

Lifestyle

14.11.2023

18:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najmoćnija prirodna sredstva za skidanje kamenca

POSLE JEDNOG SREDSTVA ĆE SVE ZABLISTATI: Bacite skupe HEMIJE u kantu, ovo skida kamenac za tren oka!

Foto: Shutterstock

Osim hemijskih proizvoda dostupnih u supermarketima, vaša kuhinja skriva prirodne alternativne koje su izuzetno efikasne u čišćenju, uz dodatnu prednost ekološke prihvatljivosti i manje izloženosti potencijalno štetnim hemikalijama.

Sok od limuna

Pripremite univerzalno sredstvo za čišćenje tako što ćete u flašu sa raspršivačem sipati sok od jednog limuna, dodati 15 kapi eteričnog ulja limuna i litar vode. Ovaj prirodni spoj ne samo da efikasno čisti, već i uklanja vodeni kamenac s kuhinjskih armatura i posuđa. Povremeno trljanje kuhinjskih česmi s limunom ili sokom od limuna takođe sprečava nakupljanje kamenca, ostavljajući osvežavajući miris.

Republika

Foto: pixabay.com

Soda bikarbona u kombinaciji sa limunom je moćno sredstvo

 

Magična soda

Soda bikarbona je višenamensko sredstvo koje omekšava vodu i uklanja kamenac. Za čišćenje zidova WC šolje, jednostavno dodajte šoljicu alkoholnog sirćeta i isto toliko sode u vodu, ostavite nekoliko sati, a rezultat će biti blistava čistoća. Osim toga, soda bikarbona se može koristiti kao odlično abrazivno sredstvo. Pomešajte je s limunovim sokom i ovom smesom očistite nakupljene masnoće, pružajući vašem prostoru svežinu prirodnog sjaja.

Uvođenje ovih prirodnih sredstava za čišćenje ne samo da će očistiti vaš dom već i doprineti očuvanju životne sredine, čineći ga sigurnijim mestom za vas i vašu porodicu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading