BILA JE MRTVA 27 MINUTA: Čim se probudila zatražila je JEDNO, njeno iskustvo o životu nakon smrti je ZAPREPASTILO SVET

Autor: N.J.

Lifestyle

28.10.2023

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lekari su uspeli da je ožive posle srčanog udara.

BILA JE MRTVA 27 MINUTA: Čim se probudila zatražila je JEDNO, njeno iskustvo o životu nakon smrti je ZAPREPASTILO SVET

Foto: printskrin/facebook

Tina Hajns bila je zdrava majka četvoro dece kada je 2018. godine dobila srčani udar i pala blizu svoje kuće. Kako su istakli tada je bila modra, kolutala je očima, a njen suprug Brajan je pokušao da joj pomogne dok je jedan prijatelj zvao Hitnu pomoć. Bolničari su brzo stigli i upotrebili defibrilator da je "reanimiraju" tri puta.

Na putu do bolnice još je dvaput doživela šok. Ništa se nije desilo, ona 27 minuta nije imala kiseonika u mozgu i bila je bez otkucaja srca. Prema Klinici Kleveland, 10 minuta bez kiseonika može dovesti do moždane smrti. Lekari su još tri puta pokušali da je ožive.

Na kraju se probudila sa porukom koju je želela svima da kaže. Nakon što su je "skinuli" sa respiratora, njen prijatelj Dejv dao joj je papir da sve zapiše. Počela je pišući:

- Sve je stvarno - bila je njena poruka koju i danas čuva, a tvrdi kako se odnosila na raj. Naime, uverena je da je tih 27 minuta, koliko je prema lekarima bila mrtva,  provela u raju.

Foto: Printscreen/https://www.youtube.com/@jaybirdmedia6274

Tina je bila mrtva 27 minuta

- Bilo je potpuno opipljivo, boje su bile tako žive - kazala je kako je u tom raju opisujući da je videla Isusa koji je stajao ispred velikih crnih vrata iza kojih se video žuti sjaj.

Kada su je u bolnici, nakon što je napisala poruku, članovi porodice upitali šta je to stvarno o čemu je pisala, ona je glavom pokazala prema gore.

Priču o ovoj ženi, koja se od ovog čudesnog događaja bavi motivacionim govorništvom, prva je objavila njena sestričina. Ona je na svojoj ruci istetovirala poruku, koju je njena tetka napisala odmah po povratku u "ovozemaljski život".

- Moja tetka Tina, jedna od najneverovatnijih, najboljih i najzdravijih ljudi koje poznajem, imala je neočekivani srčani zastoj. Stavljena je defibrilatorom i nakon što se čudesno probudila, prvo što je uradila, jer nije mogla da govori jer je intubirana, tražila je olovku i u dnevniku mog rođaka napisala "To je stvarno" - istakla je ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading