SVE VREME POGREŠNO PAKUJETE ČARAPE: Isprobajte ovaj trik da bi vam trajale duže (VIDEO)

Autor:

Lifestyle

22.10.2023

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Savet eksperta koji možete da isprobate odmah!

SVE VREME POGREŠNO PAKUJETE ČARAPE: Isprobajte ovaj trik da bi vam trajale duže (VIDEO)

Foto: Shutterstock

Slaganje čarapa za mnoge je jednostavan posao, posebno u poređenju sa, na primer, zamenom posteljine. Većina slaže čarape tako što ih spakuje u lopticu i odloži u fioku.

Ali, ekspert za odeću otkrio je na TikToku alternativnu metodu zahvaljujući kojoj možete da spakujete mnogo više čarapa u fioku tako da izgledaju kao da su u najskupljoj prodavnici. Uz to, kako je objašnjeno, ovakav način pakovanja čarapa im produžava životni vek.

Trik je veoma jednostavan; čim ga prvi put isprobate, svaki sledeći put ćete samo na taj način slagati čarape.

Stavite čarape jednu preko druge tako da formiraju oblik krsta, pa onda presavijte obe polovine horizontalno položene čarape ka unutra i obmotajte ih oko čarape koja je vertikalno postavljena.

Zatim jedan kraj vertikalno postavljene čarape prebacite preko sredine i uvucite u spakovanu horizontalnu čarapu, pa isto to uradite i sa drugim krajem čarape. Na kraju spakujte čarape u kompaktni kvadrat.

Pogledajte u snimku kako to izgleda:

 

@sockshopuk Organise your sock drawer using this one simple trick! This easy folding hack saves space AND keeps your socks in better condition for longer 😉 #socks #foldinghacks #organisingtips #foldingsocks #bemoreorganised #laundryhack ♬ Good With Me - Jaylon Ashaun

 

Iako ovako slaganje čarapa u početku može da zahteva malo više vremena, činjenica je da čarape u kompaktnim kvadratima izgledaju mnogo lepše nego loptice. Uz to, pošto nećete izvrtati gornji deo čarape gde se nalazi zaštitna guma, ovaj odevni predmet će vam trajati mnogo duže.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:


 

Komentari (0)

Loading