CEO ŽIVOT POGREŠNO KAČITE ODEĆU: Trik za sušenje veša koji će svim SRPKINJAMA mnogo olakšati život! (FOTO)

Autor: N.J.

Lifestyle

18.10.2023

10:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovako ćete najlakše osušiti veš.

CEO ŽIVOT POGREŠNO KAČITE ODEĆU: Trik za sušenje veša koji će svim SRPKINJAMA mnogo olakšati život! (FOTO)

Foto: shutterstock

Na dva načina možemo osušiti veš: kada se vlažna odeća stavlja u sušilicu i drugi, način koji koristi većina domaćica - sušenje veša "na žici". Postoji nekoliko načina da se osuši veš:

1. Pomenuta sušilica troši mnogo struje, samim tim nije baš najjeftnija opcija, ali svakako korisna ako nemate dovoljno prostora. 

2. Dok je sušenje na otvorenom druga moguća opcija koja nije i najbolja kada je hladno vreme. Ova metoda znatno je prihvatljivija, ali nije uvek moguća zbog vremenskih uslova. 

Kada dođe zima sušenje veša na maloj tersici u stanu može biti dosta nezgodno. Zato važno je da namestite stvari na sledeći način na sušilici kako biste uštedeli na prostoru i najbrže moguće osušili veš.

Foto: pexels.com

Kako osušiti veš

Jedna korisnica na Reditu ima odličnu ideju za ređanje veša na sušilici na terasi kako bi mogla sve brže da osuši. Ključ je u ređanju garderobe na sušilici. Ovako možete pre svega da uštedite na prostoru, a takođe i brže da osušite odeću. Pogledajte u nastavku kako:

Takođe, još jedan od načina je sušenje odeće na radijatoru u unutrašnjem prostoru. Ovo je korisno tokom hladnih ili kišnih dana, ali se mora paziti da odeća ne bude preblizu izvoru toplote kako se ne bi oštetila. Neki koriste stolicu gde odlažu odeću, što je pogodno za delikatne materijale.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading