ČUDO OD TEČNOSTI ZA ČIŠĆENJE PROZORA: Od tri sastojka dobićete sredstvo mnogo jeftinije nego kupovno, ovaj trik je NENADMAŠAN

Autor: N.J.

Lifestyle

16.10.2023

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pranje prozora može biti jednostavan proces ako sledite ove korake.

ČUDO OD TEČNOSTI ZA ČIŠĆENJE PROZORA: Od tri sastojka dobićete sredstvo mnogo jeftinije nego kupovno, ovaj trik je NENADMAŠAN

Foto: shutterstock

Pogledajte najjednostavniji način za pranje prozora. Da bi bili blistavo čisti pripremite sredstvo za čišćenje od sastojaka koje smo izdvojili i sigurno se nećete pokajati. Ono je znatno ekonomičnije i pristupačnije od fabričkih sredstava, a efekat koji daje je neverovatan.

Materijal za čišćenje:

  • Voda
  • Blagi deterdžent za pranje sudova
  • Belo sirće
  • Mekan sunđer
  • Gumena strugalica za prozore
  • Suva krpa

Foto: Shutterstock

Očistite prozor pomoću tečnosti koju ćete sami pripremiti

Koraci

Uklonite sve stvari koje ometaju pristup prozorima, kao što su zavese i roletne.

Napravite tečnost za pranje prozora mešanjem vode i blage tečnosti za pranje sudova. Obično, jedna čajna kašika deterdženta na jedan litar vode je dovoljna. Dodajte nekoliko kapljica belog sirćeta da biste sprečili stvaranje mrlja.

Pre nego što počnete da koristite sredstvo koje ste napravili, obrišite prozore od nečistoće i prašine pomoću suve krpe.

Pranje prozora

Natopite sunđer u pripremljenu tečnost za pranje i nežno obrišite površinu. Pripazite da ne koristite previše tečnosti kako biste izbegli ostavljanje mrlja i tragova.

Za tvrdokorne mrlje i masnoće možete koristiti gumenu strugalicu za prozore. Povucite je preko površine prozora kako biste uklonili uporne nečistoće.

Ispiranje

Isperite prozore čistom vodom kako biste uklonili preostalu tečnost za pranje. Možete koristiti čist sunđer ili krpu za to. Na kraju obrišite prozore još jednom, ali ovoga puta suvom krpom, čime ćete obezbediti prozorima visoki sjaj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading