ĆERKA HAJDI KLUM NAVUKLA NAJOSKUDNIJU ČIPKU KOJU ĆETE VIDETI: Od prizora preskače srce, crna će vam postati omiljena boja (FOTO)

Autor:

Lifestyle

09.10.2023

21:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ćerka Hajdi Klum skinula se u provokativni crni veš i pokazala neverovatno zategnuto telo.

ĆERKA HAJDI KLUM NAVUKLA NAJOSKUDNIJU ČIPKU KOJU ĆETE VIDETI: Od prizora preskače srce, crna će vam postati omiljena boja (FOTO)

Foto: Profimedia

Leni Klum

Slikanje u donjem vešu više nije tabu tema, a ni potez koji će mnogi odbiti. Ipak, kada je u pitanju ćerka Hajdi Klum, to ne može proći nezapaženo. Hajdi je trenutno u braku sa 16 godina mlađim Tomom Kaulicom. Hajdi je Leni dobila sa bivšim partnerom Flavijom Brijatoreom. Pisalo se da dugo nije imala kontakt sa ocem, ali onda su isplivale fotografije gde su zagrljaju.

Foto: instagram/printscreen/@heidiklum

Leni Klum u donjem vešu

Leni je krenula stopama svoje mame, a menekenska karijera od starta išla je uzlaznom putanjom. Ovoga puta,  Leni Klum pozirala je u provokativnom čipkastom donjem vešu, a novim fotografijama obradovala je Instagram pratioce. Ćerka Hajdi Klum je devetnaestogodišnji model, a još jednom je dokazala da je u top formi.  Mlada lepotica pozirala je u vešu bez mnogo šminke, a kosa je bila opuštena i uvijena u nežne talase. Perfektno zategnuta i zgodna, Leni je pokazala i samopouzdanje te se bez problema slikala u kućnoj varijanti.

Foto: instagram/printscreen/@heidiklum

Leni Klum slikala se u donjem vešu

U crnom kompletu trbušnjaci su joj došli do izražaja, a ovakav ravan stomak poželeli bi mnogi. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Simona

11.10.2023 23:15

Ona je toliko dobra glumica i prelepa devojka, da to što obuče je potpuno nebitno. A inače, lepo se oblači.