SUPER TRIK KAKO DA OTPUŠITE SUDOPERU ZA 30 SEKUNDI: Prašak sipate direktno, a potom isperete vodom

Autor: N.J.

Lifestyle

07.10.2023

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je najjednostavniji način da otpušite svoje odvode u sudoperi.

SUPER TRIK KAKO DA OTPUŠITE SUDOPERU ZA 30 SEKUNDI: Prašak sipate direktno, a potom isperete vodom

Foto: Shutterstock

Kada smo lenje te nas mrzi da očistimo tanjire iz kojih smo prethodno jele, nakupe se ostaci hrane, a onda sve to ode u odvod, pa je rezultat jasan.

Da bi odvod na sudoperi radio kako treba, on se mora održavati, a kada se zapuši svi se hvataju za glavu i pitaju kako se to baš njima desilo. Da se to ne bi dogodilo, osim što morate da vodite računa da ne bacate ostatke od hrane u sudoperu, trebalo bi da imate i mrežicu koja sprečava odlazak iste u odvod. Kako ne biste odmah zvali majstore koji će vam uslugu otpušavanja odvoda papreno naplatiti, uvek možete probati da ih sami otpušite nekim kućnim sastojcima koje svaka osoba uglavnom ima.

Reč je o proključaloj vodi, deterdžentu i prašku za pecivo.

Skinite rešetku i u rupice na sudoperi sipajte deterdžent direktno. Potom sipajte kesicu praška za pecivo, a onda sve prelijete proključalom vodom. Vode neka bude oko jedan litar kako bi se sve lepo spralo.

Foto: YouTube/ Uradi Sama- Ideje za kreativce

Čišćenje sudopere

Ako to ne pomogne, pokušajte sledeće:

U mrežicu na sudoperi sipajte malo deterdženta, preko toga dodajte sodu bikarbonu i prelijte sa dve šolje sirćeta. Sve to poklopite krpom, i držite narednih 10 minuta. Kada  skinete krpu sipajte proključalu vodu i to je to.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading