ONI SU BOLJI FRAJERI OD BREDA PITA: Iznenadićete se šta glumac TVRDI, za njega su oni IDEAL lepote! (FOTO)

Autor: M.O.

Lifestyle

28.09.2023

13:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je mnogima Bred Pit broj jedan muške lepote, ali on se ne slaže sa tim.

ONI SU BOLJI FRAJERI OD BREDA PITA: Iznenadićete se šta glumac TVRDI, za njega su oni IDEAL lepote! (FOTO)

Foto: shutterstock

Bred Pit

U svojevremenom intervjuu za časopis "Vogue" Bred Pit je pričao o pokretanju sopstvene kozmetike za negu lica, ali je i takođe dao sopstveni sud o najzgodnijim muškarcima sveta.

Ako biste pitali Breda Pita koji muškarci automatski plene poglede, on bi vam jednostavno odgovrorio - Pol Njumen i Džordž Kluni.

- Znate u svetu glume, jer je to moj posao kojim se bavim svaki dan... mislim da je to Pol Njumen. Zato što je tako graciozno ostario. I prema svim izveštajima bio je zaista posebno, talentovano, toplo i iskreno ljudsko biće - iskreno je progovorio Pit.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Vogue (@voguemagazine)

 

Nažalost, Njumen nije više među živima, ali čini se da je njegova pojava postavila standarde za univezalnu mušku lepotu, bar prema glumčevom mišljenju.

 

 

- A ako bi trebalo da imenujem nekog od ljudi koji su još uvek među nama, pa moram da istaknem Džoržda Klunija, jer zašto da ne? - dodao je. 

 

 

Svi su se šokirali kada su osvanule Bredove nove slike, te su svi komentarisali kako čovek stari "unazad", prenosi "Blic žena".

Tvrdi da je tajna njegovog izgleda nije komplikovana - malo zdrave hrane i vežbanja, ali ništa opsesivno, rad na kreativnosti, vreme sa bližnjima. 

Bred je odgovorio na pitanje, kako sebe vidi u budućnosti, a njegov osvrt na to je zapravo važna životna lekcija za sve nas.

- Što sam stariji, to više ramišljam o kvalitetu života i trošenju vremena, i sigurno ću se posvetiti tome. Mislim da je nakon izolacije mnogima bilo na umu to kako provode svoje vreme, zašto su tako satvoreni, čemu su posvetili svoje živote? I mislim da su porodica i prijatelji na kraju krajeva sve što je važno - rekao je on. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading