ANĐELKA PRPIĆ GORI KAKO IZGLEDA SAMO ČETIRI MESECA NAKON POROĐAJA: Kratka crvena haljinica oslikala je svaku OBLINU, jedan detalj je svima zapao za oko!

Autor: M.O.

Lifestyle

18.09.2023

15:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđelka Prpić se porodila pre četiri meseca a na njenoj savršenoj liniji su mnogi pozavideli.

ANĐELKA PRPIĆ GORI KAKO IZGLEDA SAMO ČETIRI MESECA NAKON POROĐAJA: Kratka crvena haljinica oslikala je svaku OBLINU, jedan detalj je svima zapao za oko!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Anđelka Prpić

Glumica se savršenom linijom pohvalila na svom instagram profilu gde pozira u maloj crvenoj haljinici, gde se ocrtava svaka oblina. 

"Nek sluti na radost" napisala je Anđelka u opisu date fotografije koja je oduševila sve pratioce!

 

 

Anđelka nam je svima pokazala da sa kratkom crvenom haljinom teško da možemo da pogrešimo. Savršeno joj je istekla uzak struk i vitke noge!

Novopečena mama izgleda itekako u formi iako je pre samo četiri meseca na svet dobila devojčicu sa svojim venčanim suprugom Markom. Nazvali su je Čarna, što je simbolično baš iz razloga što je Anđelka nekada glumela u seriji "Žene sa Dedinja" ženu koja se zvala Čarna. 

Ona iz prvog braka s Darijom Prpićem ima i sina Jakšu.

Podsetimo se, da se Anđelka udala u tajnosti 8. septembra za svog izabranika Marka Žugića, a svadbeno veselje organizovali su na neobičnom mestu - pijaci.

 

 

Bilo kako bilo, čini se da Anđelka zaiste uživa u ponovnoj ulozi majke i da joj sreća baš stoji jer nikada nije lepše i bolje izgledala! 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading