ZATVORENO, U FANTASTIČNOJ ŽUTOJ BOJI ZBOG KOJE KOŽA IZGLEDA POSEBNO SJAJNA: Stajling popularne glumice svaka žena može da iskopira, ovo je ULTRAŽENSTVENO (FOTO)

Autor: N.J.

Lifestyle

09.09.2023

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stajling Eve Longorije vredan je divljenja!

ZATVORENO, U FANTASTIČNOJ ŽUTOJ BOJI ZBOG KOJE KOŽA IZGLEDA POSEBNO SJAJNA: Stajling popularne glumice svaka žena može da iskopira, ovo je ULTRAŽENSTVENO (FOTO)

Foto: Profimedia

Eva Longorija

Kada glumica Eva Longorija ima neku bitnu priliku ništa ne prepušta slučaju! Ona se uvek okrene modelu koji svaka žena treba da ima za "važne događaje“. Evu nazivaju "džepnom Venerom“ i to sa razlogom. Uvek fantastično stilizovana, glumica ostavlja bez daha gde god da se pojavi.

Prvo, ona se zahvalila drugarici i novinarki Lauren Sančez, inače devojci osnivača Amazona Džefa Bezosa:

- Čast mi je što sam bila deo tako lepe noći i dodelila Lauren Sančez zasluženu Nagradu za humanost za njenu velikodušnost i predanost pomoći siromašnim porodicama. Malo je reći da se divim tebi. Ponosna sam što te mogu zvati svojom prijateljicom i svedočiti kako svetu donosiš dobrotu putem @thisisabouthumanity - napisala je ona u objavi na Instagramu.

Foto: Profimedia

Eva Longorija u žutoj, sirena haljini

Za ovu priliku Eva se odlučila za žutu usku, poznatiju kao sirena haljinu. Iako je jedna od najnižih glumica u Holivudu, to je ne sprečava da bude uvek u trendu i naglasi baš ono što treba. Ovaj model haljina sakriva sve nedostatke i otkriva ono što je potrebno uz crtu zavodljivosti i sigurnosti u sopstveno telo. Ako imate neku priliku gde biste nešto slično mogle da ponesete, ni ne razmišljajte!

Uz srebrne, visoke sandale, Eva izgleda fantastično, a ova zanimljiva kombinacija boja dodatno osvežava celokupni autfit. Kao i uvek visoka štikla pomaže da izgledate vitkije i da dodatno istaknete sve atribute.

Da li vam se dopada njen stajling?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading