TRAGEDIJA NA PROSLAVI OTKRIVANJA POLA BEBE: Dok su svi slavili, AVION se srušio, JEDNA osoba poginula (VIDEO)

Autor: M.O.

Lifestyle

05.09.2023

14:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tragedija koja je potresla sve!

TRAGEDIJA NA PROSLAVI OTKRIVANJA POLA BEBE: Dok su svi slavili, AVION se srušio, JEDNA osoba poginula (VIDEO)

Foto: Twiter.com/screenshot

Proslave otkrivanja pola bebe su postale sve popularnije u poslednje vreme jer pružaju budućim roditeljima priliku da saznaju pol svog nerođenog deteta u veseloj i slavljeničkoj atmosferi.

Međutim, dok su ove proslave često ispunjene radošću i uzbuđenjem, postavlja se pitanje da li je njihov fokus na polu deteta počeo zaseniti važniji aspekt - zdravlje.

Da su se neke granice zaista pomerile, ova tragedija nam je čist primer. 

Ova žurka prilikom otkrivanja pola bebe prerastala je u tragediju nakon što je mali avion sleteo i usmrtio pilota pred prisutnim gostima koji su nesvesno proživljavali strašan trenutak iznad svojih glava.

Srećni par je slavio trudnoću okružen porodicom i prijateljima u Sinaloi, Meksiko. Za tu posebnu priliku su unajmili mali avion koji je trebao da preleti iznad njihovog dvorišta i izbaci ružičasti ili plavi prah, označavajući tako pol njihove bebe.

Republika

Foto: shutterstock

Trend "otkrivanja pola bebe" je sve popularniji

 

Kako se avion približavao budućim roditeljima, koji su radosno stajali ispred natpisa "Oh baby", avion je ispustio ružičasti dim iz trupa - simbolizujući dolazak devojčice.

No, u istom trenutku, avion tipa Pajper neočekivano je počeo da gubi visinu, rotirajući se na bok nakon što mu je jedno krilo puklo u vazduhu.

I dok gosti još nisu shvatili tragediju koja se odvijala, par je i dalje grlio jedno drugo dok su članovi porodice slavili uz njih.

Luis Angel N. (32) bio je pilot i jedina osoba u malom avionu, kako su preneli lokalni mediji. Nakon nesreće, pronađen je među ruševinama i hitno je prebačen u bolnicu, gde, nažalost, nije uspeo da preživi.

 

 

Snimci ovog tragičnog trenutka su postali viralni na društvenim mrežama, ostavljajući sve šokirane i potresene, prenosi Dejli mejl.

Gde je problem kod ovakvih proslava?

Kao što je i rečeno, najveći je problem taj što se aspekt stavlja na pol a ne na bebino zdravlje. Pomislite samo koliko je bolesne dece na svetu čiji bi roditelji dali sve za njihovo zdravlje, zapitajmo se kako ovaj trend i celokupna seznacija oko pola njima deluje... 

Drugi ogroman problem su - baloni!

Na proslavi budući roditelji buše balon a iz njega izlaze manji baloni i svojom bojom otkivaju da li će beba biti dečak ili devojčica. 

Da li ste se ikada zapitali gde ti baloni na kraju završavaju i kako se razgrađuju? 

Baloni često sadrže materijale koji nisu biorazgradivi i mogu prouzrokovati štetu životnoj sredini. Kada baloni odlete, često završe kao smeće u prirodi ili vodama, ugrožavajući divlji svet i ekosisteme.

Trebali bismo povećati svest o podstiču svest o važnosti očuvanja prirode i životne sredine, a ne na samo kratkotrajnu zabavu. 

U krajnjem slučaju, važno je da organizatori proslave otkrivanja pola razmotre ekološke aspekte i preduzmu korake da minimizuju negativni uticaj događaja na okolinu.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading