UČITELJICA (33) SVAKI DAN IMALA INTIMAN ODNOS SA ĐAKOM (14): Ispričao kakve EKSPLICITNE PORUKE mu je slala, mamila ga NOVCEM, a evo o kojoj školi je reč!

Autor: N.J.

Lifestyle

28.08.2023

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učiteljica je skoro svakog dana imala intiman odnos sa učenikom, a često ga je "nagrađivala" novcem i poklonima.

UČITELJICA (33) SVAKI DAN IMALA INTIMAN ODNOS SA ĐAKOM (14): Ispričao kakve EKSPLICITNE PORUKE mu je slala, mamila ga NOVCEM, a evo o kojoj školi je reč!

Foto: Shutterstock, Facebook

Škola bi trebalo da bude jedno od najbezbednijih mesta za decu. Nažalost, nekada se ispostavi da nije tako, a posle ove priče verujemo da će mnogi roditelji osetiti nemir. Iako ovakve situacije nisu česte, nikada ne znamo ko stoji ispred naše dece i na koji način ih posmatra. Učiteljica Melisa Rokensies (33) optužena je za intiman odnos sa dečakom koji ima 14 godina, a povrh svega navodno mu je slala i eksplicitne poruke "kako će za njim jaukati po ceo dan i noć".

Ona je prošle godine počela da radi u školi u Njujorku. Učenik je sam priznao za "Njujork post" da mu je ova žena slala poruke na Instagramu 2022. godine, a da su one ubrzo postale sekaulne prirode.

Jedan od tekstova je glasio:

"Želim da ljubim te tvoje usne", a drugi "Jako te želim i sada moram čitati knjige za decu kao što je... ", "Ako naučniš tehniku kukaću za tobom celu noć i dan".

Foto: Shutterstock

Učiteljica objašnjava gradivo deci

Viđali se skoro svaki dan

Tinejdžer je tvrdio da mu je učiteljica  na kraju predložila da se lično nađu u supermarketu, a zatim su prošetali parkom, gde ga je ona poljubila nakon što mu je rekla da to želi.

Navodno seksualno zlostavljanje tada je trajalo do kraja maja ili početka juna, a žrtva je tvrdila da je obično sretao učiteljicu u njenom automobilu pre ili posle škole gotovo svaki dan osim srede kada je "morala da čuva decu".

Rekao je za Post:

- Rekla bi mi gde da idem da je dočekam, gde je auto parkiran. Svaki put kada bismo se sreli, imali smo intiman odnos - ispričao je i objasnio da mu je stalno kupovala poklone i davala novac.

Prošlog meseca učiteljica je tvrdila da je on pretio da će ustreliti njenu porodicu ako mu ne da više od 5.000 dolara i prijavi ga direktoru, rekli su izvori iz policije, piše "Dejli star".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading